SIAF rapport första kvartalet 2018 ute, utdelning beslutad

Sino Agro Foods rapport för första kvartalet är ute. Det viktigaste är att de beslutat om att börja dela ut pengar halvårsvis med start i det fjärde kvartalet. Jag hoppas att de kan leva upp till det beslutet.

 • For 2018: $0.05/share to be declared and payable during Q4 2018, date to be determined.
 • For 2019: $0.05/share will be declared and paid semi-annually (dates to be determined) for a total cash dividend distribution of $0.10/share for the year. In addition, five percent (5%) of the amount exceeding the Company’s annual net income of $20 million in FY2019 will be paid as an additional cash dividend to be declared and payable during the subsequent fiscal year (i.e. sometime during FY 2020).

I övrigt kändes rapporten ganska okej. Det som spökar i SIAF är givetvis att de har ont om kontanter och verkar ge ut mer aktier konstant. Vi får se om dem lyckas komma till rätta med saker och ting. Just rapporten är jag rätt nöjd med då de flesta verksamheter verkar utvecklas i rätt riktning och dessutom har de ju beslutat om utdelningar. Framtiden hänger på att SIAF kan sluta ge ut fler aktier och att utdelningarna betalas ut som planerat. Om det kommer att lyckas eller inte får vi se.

Etiketter:

4 kommentarer till “SIAF rapport första kvartalet 2018 ute, utdelning beslutad”

 1. Björn skriver:

  Lär er skilja på de och dem. Bedrövlig svenska ovan!

 2. Emilez skriver:

  Ber om ursäkt, korrekturläsaren var på semester ;-)

  Skämt åsido så är just de och dem nåt som ofta blir fel för mig när jag skriver snabbt så tyvärr lär det hända igen. Det går ofta fort när jag skriver blogginläggen.

  Nu har jag rättat och javisst jag hade tidigare skrivit “dem” på tre ställen där det borde stått “de” tror jag :-)

 3. Chrys skriver:

  Jag kör vidare på det egentligen totalt ovidkommande sidospåret om “de” och “dem” eftersom jag inget annat vettigt kan bidra med.

  Ett knep är att byta ut emot jag/mig istället.

  Hade du använt “jag” på samma ställe ska du skriva “de”.
  Hade du använt “mig” på samma ställe ska du skriva “dem”.

  Och då blir det klart att i texten ovan finns det inget ställe där du ska skriva “dem”. :)

  Tack förresten för intressant text om SIAF. Har just gått in med en hel del pengar (för mig) så jag scannar internet som bäst.

 4. John skriver:

  Finns alltid de som vill hitta något att klaga på. Snyggt jobbat med dina texter och bra information.

  De, dem, de, dem, de, dem, dem, dem ,dem, de, “de”. :P

Lämna en kommentar