SIAF: Nya Tri-way-dokument tillgängliga

Nya Tri-way-dokument finns nu tillgängliga. Läs dem här. Jag tror det mest handlar om att SIAF nu fått alla sina aktier tilldelade i Tri-way.

Etiketter:

2 kommentarer till “SIAF: Nya Tri-way-dokument tillgängliga”

 1. Jerker skriver:

  Tröttsam kommentar denna, men fan vad det är segt.

 2. SIAF! skriver:

  Ja, det är segt som fasen. Investerade i mina första SIAF för omkring 7 år sen. Troligen blir det att hålla dessa i 3-4 år till innan vi närmar oss värderingen jag trodde vi skulle nå inom 3 år när jag gjorde min första investering.

  Min förhoppning är att SIAF tar ett skutt uppåt när vi väl får utdelningsdatumet för Triway, och ännu mer när vi får besked om pre-IPO, och senare ännu en multipel vid IPOn.

  Mitt mål är att få $150+ per SIAF aktie (inklusive värdet av utdelade Triway-aktier). Jag tror det är möjligt inom ett par år efter IPO av Triway. Förhoppningsvis IPO om 1-2 år, och kraftig värdeökning av TW på HK-börsen över 1-2 år. Jag siktar på 2020/2021.

  Jag förstår om ni tycker den värdering jag siktar på är naiv. Speciellt med tanke på utvecklingen hittills under de senaste 7 åren. Dock bör man ha i åtanke vad ECAB-avtalet gjorde för aktiekursen. Om en sån sak kan ge en värdeökning på 3-400%, tänk då vad en LYCKAD spin-off kan ge. Särskilt då det finns planer på att spinna av annan verksamhet (närmast efter TW kommer SJAP).

Lämna en kommentar