SIAF konferenssamtal Q2

Här kan ni lyssna på SIAFs konferenssamtal för Q2. Jag har inte lyssnat, tänkte göra det i helgen antagligen. Av vad jag läst från forumkommentarer verkar det vara:

 • Medioker ljudkvalitet på inspelningen.
 • Potentiellt nytt projekt på ingång för Capital Award senare i år.
 • Det blir ingen kontantutdelning nu om nu nån förväntade sig det. Anledningen dem angav är att dem inte har stabila kassaflöden.
 • Inget nytt vad gäller Tri-way, den utdragna processen fortsätter med utdelningen.
 • Förväntat bättre resultat resten av 2017 jämfört med Q2.

Ovan summering är snabbt skriven utan att dubbelkolla så noga så ni får ta den för vad den är.

Etiketter:

16 kommentarer till “SIAF konferenssamtal Q2”

 1. Anders B. skriver:

  Någon som vet vadsom händer med siaf går ner någon krona varje vecka nu

 2. Anders B. skriver:

  Jag vet att q2 var dålig men så här låg kurs trodde jag inte vi skulle se igen

 3. HH skriver:

  Ja så länge den faller så finns det egentligen ingen anledning att gå in. Tror att vi ändå är nära absoluta botten och att vi förr eller senare får en bra uppstuds. Men det har runnit för mycket vatten under broarna och få kommer våga köpa även på positiva nyheter. Tror inte heller att institutioner får köpa denna typen av bolag på smålistor. Jag är personligen sjukt besviken på detta innehav men tror att om några år framåt kommer man ångra att man inte köpte så mycket man bara kunde…Nuvarande börsvärde 400 miljoner och eget kapital på över 2 miljarder. En sak att ta hänsyn till är att kommande innehav av Triway kommer säkert vara onoterat i två års tid så det gäller att kunna ligga lång.

 4. Anders B. skriver:

  Jag kommer att öka innehavet även om kursen är en besvikelse siktar på ha 15000 aktier i siaf bara lite mer än 3000 kvar att köpa i värsta fall skiter sig investeringen men vågar inte att stå utanför denna investering har man tur kan denna bära frukt då flyttar jag till Thailand och lever livet

 5. koffe skriver:

  håller med kursutvecklingen är katastrof, köpte på mig 1000 nya aktier till kursen 15.10 har inte tappat hoppet än om detta bolag. har stor framtidstro inom ekologiskmat och speciellt seafood. Hoppas de kan levera något bra så aktierakten kan skjuta i höjd.

 6. Ny Siaf ägare skriver:

  Är det någon som ska på Q&A session med solomon på onsdag? Tyvärr har jag ingen möjlighet. Hade varit intressant att få lite “inside info”!

 7. Ny Siaf ägare skriver:

  Är det någon som ska på Q&A session med solomon på onsdag? Tyvärr har jag ingen möjlighet. Hade varit intressant att få lite “inside info” ifall någon planerar på att gå.

 8. Daniel skriver:

  Ja jag kommer med största sannolikhet närvara på mötet.

 9. Ny Siaf ägare skriver:

  Oki, hade varit kul om du kunde återkomma och berätta lite vad som sades under mötet, till oss som inte hade möjligheten :)

 10. HH skriver:

  Vilket möte? Var hittar ni info om det? Är det något Jordanfonden anordnar?

 11. Ny Siaf ägare skriver:

  Det är Q&A med Solomon, inbjudan är riktad, dom har väl vissa parametrar för att bedömma vilka som de frågar. Är nog dem som skrivit till IR eller liknande som får det.

 12. Optimist skriver:

  Ny Siafägare
  Fråga gärna varför det bara är Solomon och CFO i styrelse/ledning
  som har mycket aktier i bolaget?

 13. Ny Siaf ägare skriver:

  Jag kommer tyvärr inte kunna gå :/

 14. HH skriver:

  Speciellt läge med Q&A. Ledningen får ju absolut inte lämna ut kurspåverkande information, då sådant skall lämnas ut offentligt. Jag tror däremot att det gäller att läsa lite mellan raderna, ifall man får en positiv känsla och ledningen visar på självförtroende.
  Optimist- det vi vill se är att ledningen KÖPER aktier. Inte får massa gratisoptioner.
  Det är ett av dom största problemen för SIAF – varför inga “fler” större ägare? Det finns så mycket riskkapital där ute. Nu är det snarare så att ett par norska storägare sålt av (allt) och det har saknats reellt stöd av aktien.

 15. Ny Siaf ägare skriver:

  Någon som vill dela med sig om vad som hände under Q&A? Hade varit kul att höra hur känslan vad och om nägon intressant sades. För under CC gick det inte höra ett ord som Solomon sa.

Lämna en kommentar