Norsk artikel om SIAF

Norsk artikel om SIAF.

- Det er galskap. Jeg skal ikke kritisere noen, men det er sykt at aksjen er i fritt fall, og det er rart at det ikke er noen i ledelsen som svarer, sier Hansson til Finansavisen.

Kan inte annat hålla med om att det är väldigt illa att SIAFs ledning låtit kursnedgången bli så kraftig utan att agera.

Etiketter:

10 kommentarer till “Norsk artikel om SIAF”

 1. Härdsmälta skriver:

  Otillbörlig kurspåverkan är straffbart och jag tror ledningen verkligen är rädda att haussa aktien. Med risk för stämningar mm ifall kursen sedan går ner (USA).
  Kommer ledningen börja köpa nu på den här nivån så blir man man ju å andra sidan väldigt misstänksam
  Hur som helst så måste det bara fram vem som säljer alla dessa aktier. Inga flaggningar har gjorts i närtid så kan verkligen inte förstå det.
  Jag har förlorat så mycket pengar på detta äventyr och äger väl nu typ 0,25% av företagets alla aktier. Får vi se 13 kr så dubblar jag nog..Himmel eller helvete?

 2. Emilez skriver:

  Det kan nog vara onödigt att sätta alla ägg i samma korg. Jag ökar nog bara marginellt eller inte alls om det fortsätter ner mer. Ligger redan back alldeles för mycket. Fast det beror ju på hur stor andel av portföljen man investerat.

 3. SIAF! skriver:

  Jag kommer gå all-in i augusti om vi fortfarande är på dessa nivåer. Ger mina andra innehav till dess att leverera.

 4. Ny SIAF ägare skriver:

  Jag är även jag köpare vid denna nivå. Tycker “härdsmälta” har helt rätt, självklart att man som aktieägare vill att bolaget går in och haussa aktien. Men det är inte ledningens jobb att gå ut och kommentera kursen hej vilt utan att i första hand fokusera på kärnverksamheten.

  Det verkar som att alla på Investorshub är av åsikten att bolaget skall göra en utdelning eller gå ut med information. Samma gäller här, det är för mig ett bra tecken att ledningen inte springer runt och gör som aktieägarna tycker för att skapa kostsiktiga uppgångar. Om dem anser att en utdelning inte är vad som är bäst för företaget så är det helt rätt att inte ge en utdelning.

 5. arniman skriver:

  hög omsättning idag, många ägare som skakats ut sista månaden. känns som något är på gång, stänger vi på plus idag så kan det signalera utbrott.

 6. arniman skriver:

  “Världens billigaste aktie” med P/B på 0,04 bör väl se aptitlig ut snart tycker man ;-)

 7. Ny SIAF ägare skriver:

  P/B är väl 0,7?

 8. Ny SIAF ägare skriver:

  0,07 menar jag

 9. arniman skriver:

  ibland har man feeling
  http://sinoagrofood.investorroom.com/Tri-way_5A1

  lite löst i kanterna i vanlig ordning men bättre än inget..

 10. arniman skriver:

  0,06 enligt norska artikeln – poängen är ju att det vi är inne på andra decimalen (!!!), har aldrig hört om P/B under 0,1

Lämna en kommentar