SIAFs avknoppning av akvadelen klar

SIAFs avknoppning av akvadelene Triway är nu klar. Detta leder till en engångsvinst på $2,5 per aktie i Q1, vilket inte är så pjåkigt med tanke på att SIAF i dagsläget bara värderas till $3,3. Nästan hela börsvärdet i vinst på ett bräde alltså.

I framtiden från och med Q1 2017 kommer SIAF inte kunna räkna med akvadelen i sin resultaträkning tror jag inte. Dock bör man kunna erhålla licensavgifter för de akvamoduler som Triway installerar vilket för akvafarm 5 bör motsvara ca 86 miljoner dollar vilket är i runda slängar hela SIAFs börsvärde. Har inte kollat i detalj men SIAF bör fortsätta kunna tjäna mycket pengar på Triway och dessutom så kommer SIAF ju att bibehålla ett ägande i Triway, ett ägande som lär explodera upppåt i värde om listningen av Triway på Hongkongbörsen går vägen.

Det händer mycket i SIAF nu, jag skrev igår kväll ett inlägg om en ny analys av SIAF som publicerats i Norge.

Sino Agro Food Completes Carve Out of Aquaculture (bifogad pdf, samma som är länkad ovan)

Etiketter:

44 kommentarer till “SIAFs avknoppning av akvadelen klar”

  1. koffe skriver:

    detta är så gott kunde inte bli en bättre morgon:D

  2. Jimmy skriver:

    Läste detta i en rapport idag:
    Share settlement is expected to occur on or before March 31, 2017.
    Har ni koll på vad det innebär?

  3. Strindberg skriver:

    Det är det datum som affären senast ska göras upp. Det dröjer nog åtskilliga månader innan man kommer meddela vilket datum som man måste äga Siaf för att erhålla utdelning i Tri Way.

    Det gick inte att få fram info från svenska ir. Man hänvisas till den amerikanske så att alla får samma info. Så som jag har förstått avtalet så är jag negativ. Det känns som klart sämre än de siffror som angavs i senaste rapporten och som nämndes under telefonkonferensen. Solomon sa bl a att de siffror som angavs var konservativa så att Siafs ägarandel kunde bli klart högre om man fick upp värdet på Tri Way, därför känns det surt att de nu istället verkar bli en hel del lägre. Det är möjligt att jag kommer till en mer positiv åsikt när man erhåller mer information.

    Jag hade alla dagar föredragit att man hade offrat SJAP så att man hade kunnat få en större ägarandel i Tri Way. Jag tycker även att man skulle ha valt en lägre licensavgift i utbyte mot ett större ägande.

  4. koffe skriver:

    hur mycket kommer siaf att äga i tri-way är det bara 36 % om jag läst rätt

  5. Strindberg skriver:

    Tyvärr verkar det bli några procentenheter lägre för rimligen minskar även Siafs andel om det blir en pre-IPO och sedan börsnotering.

    Men Tri Way kommer att få betala riktigt många miljoner i licensavgifter och även för utbyggnaden av aqua-farmarna till Siaf så förhoppningsvis kan det bli någon ytterligare kvittning mot aktier.
    Men vi får väl vänta till nästa telefonkonferens för att få en klarare bild av avtalet.

    Undrar om Siaf kommer att skriva på något avtal som gör att de inte kan konkurrera med Tri Way. Annars vore det en intressant tanke att bygga egna aquafarmar på andra håll i världen. Pengar så att det räcker bör man ha och då kan man ju äga 100% själva.

  6. Robin skriver:

    Säker på att dom kommer fortsätta få licensavgifter? Jag blev lite orlig när jag läste meningen nedan:

    Therefore, in addition to its currently held assets, namely those of Aquafarm 1, Tri-way has completed the acquisition of assets held in Aquafarms 2, 3, 4 and 5 from their respective owners / investors, including SIAF, as well as rights to technology licensed from Capital Award, a wholly owned subsidiary of SIAF

    Det sista som nämns, att man får rätt till teknologin som finns i Capital Award?

  7. Strindberg skriver:

    Inget är väl säkert i Siaf. Men jag gör i alla fall själv tolkningen att de ska betala licensavgifter.

  8. koffe skriver:

    detta låter lite dumt av siaf det är ju aqua delen som har potentialen kan ju inte börja bygga nytt

  9. koffe skriver:

    säljer dem utan behålla licensen för sin teknologi då förlorar ju dem sitt spader ess, det som gör siaf intressant

  10. joel skriver:

    Verkligen låter som en trist deal, jag har sålt mina aktier idag +/ noll idag och lämnar detta sjunkande skepp

  11. Strindberg skriver:

    Jag fick för några minuter sedan följande från Peter (ir-ansvarig).
    Siffrorna gäller tydligen efter pre-IPO och då är avtalet genast mycket bättre.

    Well, the headline of the carve-out is the stated value of Tri-way: $340M. This imputes a value of $124M for SIAF’s stake of 36.6%. That compares to the current market cap of approximately $87M for all of SIAF. So, I would say that is good.

    The carve-out/spinoff strategy is a process designed to unlock value, realizing embedded value with liquidity after an IPO.

    SIAF will retain 36.6% after the pre-IPO investment, as the proposal is to raise $150M by selling 32% Tri-way’s shares pre-IPO. This imputes a value of $468M for Tri-way, or $171,5M for SIAF’s share: approximately $7 per share, depending on the shares converted from the ECAB note. SIAF’s interest will be divided approximately 50%-50% between retained interest and direct SIAF shareholder interest after Tri-way shares are proffered as a dividend

  12. joel skriver:

    Ok, så det är i princip gratis att köpa aktierna idag på dagen nivå som jag förstår. För varje aktie man förvärvar idag kommer man få i princip nästan lika mycket värde från pre-IPO dvs. ca $ 3.5 /aktie?

  13. Strindberg skriver:

    Gratis skulle jag inte vilja säga. Siaf har idag ett bokfört eget kapital på 23 dollar per aktie. Trots det handlas aktien i ca 3,60. Vinsten per aktie för 2016 bör hamna en bit över 3 dollar per aktie. Det är absolut inte säkert att Tri Way kommer att handlas mer än eget kapital. Förhoppningen är att Tri Way kommer att få en värdering på ca 4 gånger bokfört kapital eller ca 15 gånger vinsten när aktien noteras i Hong Kong (sker troligen 2018).
    Man gjorde i senaste rapporten en uppskattning av möjlig produktion under förutsättning att man tar in pengar i en pre-IPO och sedan ytterligare kapital i en börsnotering. Klicka på länken så ser du tabellen
    http://forumbilder.se/G7N5D/image
    Om vi utgår ifrån siffrorna för 2019 och räknar på 97 000 ton och ett genomsnittligt försäljningspris på 10 dollar/kg får man intäkter på 970 miljoner. Om vi sen drar till med en nettovinst på 25 % och att man når ett p/e-tal på 15 så blir hela Tri Way värt 3,6 miljarder. Siaf äger 36,6% och den posten skulle då motsvara 1,3 miljarder. Detta ska jämföras med att Siaf idag är värt runt 90 miljoner dollar. Det skulle motsvara en värdeökning på mer än 14 gånger. Till detta värde ska läggas värdet av SJAP och det som blir kvar i Siaf. Ovanstående är ju en lek med siffror men visar på den enorma potentialen till värdeökning och även om det i princip aldrig blir som man förväntar sig så bör det även bli skapliga pengar även om det skulle bli en massa strul. Det är för denna potential som jag är aktieägare. Men jag skulle absolut inte säga att det är gratispengar att köpa idag. Jag har varit aktieägare i 7 år och aktien har hela tiden varit löjligt billig när man räknar på den men tyvärr finns det inga garantier för att den även i fortsättningen inte kommer att vara löjligt billig. Jag rekommenderar inte någon annan att köpa. Med tanke på historiken måste aktien betraktas som högrisk så den om är intresserad av aktien bör försöka göra sin egen analys och om man satsar bör man inte satsa mer än vad man har råd att förlora.

    Det kommer förmodligen utförligare info på måndag om avtalet antingen på hemsidan eller pm enligt ir-ansvarig. Det behövs verkligen för nästan alla har feltolkat ägarandelen.

  14. koffe skriver:

    riktigt intressant info du kommer med strindberg

  15. Jimmy skriver:

    Tack för utförlig info. Blir mycket intressant framöver. Är så trött på siaf efter alla år, och har varit så nära att sälja av allt flera gånger. Men hoppet finns alltid kvar om en vändning.
    Ligger lite för tung i siaf, men vill inte sälja med förlust. Kommer troligen sälja av lite i taget, i takt med att aktien stiger.

  16. Strindberg skriver:

    Enligt en skribent på IHUB ska “The appraisal”. Det handlar om att Tri Ways tillgångar skulle värderas, vilket var ett villkor för lånet på drygt 36 miljoner dollar. Skribenten har verkat trovärdig så jag har ingen anledning att tvivla på att uppgifterna stämmer. Med tanke på att en del har tvivlat på att jättelånet skulle bli verklighet borde aktiekursen kunna öka ett par procent när man går ut med informationen. Att lånet nu betalas ut bör även innebära att man kan skriva kontrakt och inleda bygget av Aquafarm 5 (60 000 ton).
    http://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=129220846

    Den som inte redan har hört telefonkonferensen från 6 december rekommenderas att lyssna på den i efterhand.
    https://wonderland.videosync.fi/sino-agro-food-q3-report

    Jag tar verkligen inte ut något i förskott men äntligen känns det som att pusselbitarna börjar falla på plats, men än återstår det många pusselbitar.
    Det ska bli synnerligen intressant att se om man dels får in något kapital i pre-IPO samt om man lyckas notera SJAP på den kinesiska börsen NEEQ.
    Om man lyckas med det kommer trovärdigheten och även sannolikheten öka dramatiskt att man även lyckas med Tri Way och då tror jag att nog att aktiekursen kan nå hundralappen till årsskiftet. Hur som helst, så kommer det bli oerhört spännande att följa utvecklingen efter alla dessa års ökenvandring.

  17. joel skriver:

    Läste precis det här på investorshub från en av medlemmarna där, och han har en poäng

    “It’s $40M cost for 3 buildings, at best. Even then, it’s $240M for 18 buildings. Plus they have to repay the $36M loan. Plus the license fees payable to SIAF. Or do we want those account receivables to grow forever? That will damage the stock big time.

    And then, if we use 8,640MT for 3 buildinga then that’s 51,840MT for 18 buildings. Plus the 14,500 we have now is 66,340MT. Still a long way from 97,000MT.

    It can’t be done. Solomon will bankrupt us all before we see a penny. LOL.”

  18. Strindberg skriver:

    Jag tycker att resonemanget haltar lite. Han är fixerad vid produktionsmålet på 97 000 MT för 2019 samtidigt som han bara räknar med en bråkdel av den finansiering som ledningen själva säger är nödvändig för att nå målet.
    Man har pratat om 150 miljoner pre-IPO och ytterligare 250 vid IPO. RealDutch räknar med ett kapitaltillskott på 50 miljoner, men man behöver inte vara raketforskare för att inse att det då blir omöjligt att nå produktionsmålet. Hela kalkylen bygger på att man får in hela kapitalet, om man inte får in kapitalet kommer självfallet ambitionsnivån att få anpassas samtidigt bör då Siaf även äga en större del av Tri Way. Personligen har jag inget emot en lägre utbyggnadstakt och större ägarandel i Tri Way istället.

    Licensavgifterna kommer inte att betalas på ett bräde, det framkommer tydligt under telefonkonferensen.

    Beträffande banklånet så tror jag inte att det är några större problem att erhålla nya och större lån när man får upp produktionen.

    Det finns ingen som har varit så negativ som RealDutch och inte heller så positiv. Han har haft alla möjliga ståndpunkter.

  19. Strindberg skriver:

    Jag fick ett par mail till från Peter medan jag var ute och tränade.

    Hello again,

    The pre-IPO and the IPO are two different things. In fact, it is doubtful that pre-IPO investors would be interested if they did not believe the IPO would be priced at a higher valuation. This is the expectation, based on extensive discussions with institutional advisors and appraisals, peer group comparisons vis a vis p/e ratios, etc., projected growth actualizing before the pre-IPO, and projected growth actualizing after the pre-IPO but before the IPO.

    The COSO strategy is a process designed to recognize value and to ultimately created liquidity for same. The the major milestones marking value steps in my opinion include:

    1) Carve out Tri-way, including extensive legal and accounting work (yesterday’s PR)
    2) Tri-way’s closing a working capital credit line of approximately $36M
    3) Investment bank beginning road shows to pitch Tri-way to pre-IPO investors
    4) Closing one or more rounds of pre-IPO equity funding
    5) Applying to the Hong Kong stock exchange to IPO
    6) Complying with all Hong Kong exchange rules and regulations, including proper percent interests and ownership structure and numerous regulatory mandates and timing, while also abiding SEC regulations
    7) Successful listing and IPO

    Hope this helps.

    Thanks for your interest in and support of SIAF.

    Best Regards,
    Peter

    Likely. we will have a FAQ about the transaction posted to the website next week.

    You may recall that in the last 10-Q, the chart of proposed ownership structure showed SIAF with a 51% interest. That was comprised of 19% to be permanently retained, 18% to be proffered to shareholders as a dividend and 32% earmarked for pre-IPO equity private placement. I believe that on the conference call, it was said that those shares would also be used in the IPO, less any retained by the investors, presumably made up for with other existing shares.

    I’ll try to get clarification on that as well.

    If there is no pre-IPO investment — which contradicts the advice and ambitions of the potential underwriter (and SIAF itself), SIAF would retain the 36.6% stake. You’; note that the PR also state that the transaction will be immediately accretive to EPS. This is because only AF1 is incorporated and consolidated into SIAF results, before now. This also lends rationale to the 36.6% stake.

    Best,
    Peter

    Hi one more time,

    I should note that I think we will post an FAQ, but my experience with attorneys leads me to warn that we possibly may not. If you don’t see one, email me your specific questions again, because i should have the clarifications/confirmations anyway.

    Best,
    Peter

  20. Anders B. skriver:

    Strindberg härligt jobb du gör

  21. Anders B. skriver:

    Jag har stark hopp till framtiden i siaf efter läst dina inlägg

  22. Strindberg skriver:

    Tack, Anders. Jag blir inte riktigt klok på avtalet. Det verkar som att det kvittar vad som händer, vi kommer ändå att äga 36,6% Solomon sa under telefonkonferensen att dessa 32%(det var 31% i förslaget som han pratade om) var en konservativ siffra och att det kunde bli så lågt som 11-12% om man lyckades höja NTA tillräckligt mycket.
    Med lite tur kommer ett pm om the appraisal så att lånet kan betalas ut.
    http://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=129220846

    Det känns som att det närmaste halvåret kommer att bli ganska avgörande för hur det ska gå – lyckas man notera SJAP och hur går det med pre-IPO.

    Jag kommer nog att ligga lågt med ytterligare kommentarer den närmaste tiden, men jag lär återkomma när det kommer nya pm, om inte förr så om några veckor när rapporten kommer.

  23. Anders B. skriver:

    Bra morgon idag siaf rusar till 33 nok ser framemot att läsa dina intressanta inlägg ha det gott

  24. koffe skriver:

    Det är härligt med en engagerad investerare som dig strindberg mitt hopp till SIAF har växt efter läst dina inlägg.
    Grymt bra jobbat

  25. Strindberg skriver:

    Tack koffe! Jag försökte ikväll få Erik att bekräfta att appraisal är klar. Den är nödvändig för att lånet på drygt 36 miljoner dollar ska kunna betalas ut.
    Det blir att hålla koll på hemsidan, troligen kommer infon när börsen har stängt (22.00) någon av de närmaste dagarna.

    Tack för din fråga, Det är tyvärr något jag varken kan dementera eller bekräfta. Bolaget avser publicera ett Q&A dokument på hemsidan, förväntar mig att ett förtydligande kring detta då ges.

    Hälsningar
    Erik

  26. Fredde skriver:

    hittade denna länk om (Q&A dokument)

    http://boxcomm.se/6-qa-dokumentet-till-undsattning/

  27. Strindberg skriver:

    Jag läste din länk. Den är inte riktigt relevant i det här sammanhanget.
    Det är ingen reaktion på en kris eller liknande om det blir ett Q&A. Det är för ge lite utförligare info så att även sådana som jag ska förstå avtalet. Om det inte kommer något Q&A den här veckan tror jag inte att det kommer något. Från mitten av nästa kan man börja hoppas på rapporten och då står det förhoppningsvis mer om vad som har hänt och hur den närmaste framtiden ser ut. Riktigt trist utveckling igår. Jag är dock själv helt fokuserad på utvecklingen i företaget i det här skedet. Det påverkar inte utvecklingen i företaget om aktien idag kostar 25, 35 eller 50. Om företaget kan leverera merparten av det som man hoppas på så bör aktiekursen bli mycket högre, även om det säkert kan ta tid innan en rejäl uppvärdering sker. Om man inte klarar av att leverera lär vi inte få se högre aktiekurs heller.

  28. Joel skriver:

    Förmodligen kommer aktien på kort sikt att falla ned mot 25 Nok, men vore en mardröm om det i kommande rapport blir negativa siffror då kan vi hamna under tjugan!

  29. Strindberg skriver:

    Vad menar du med negativa siffror?
    Det finns inte på kartan att man har gått med förlust under q4.

  30. Jerker skriver:

    Hej Joel,
    Lite nyfiken på grunden till din analys? “25 nok kort sikt” är det före rapport…utveckla gärna även hur vi hamnar under 20?.

  31. koffe skriver:

    under 20 har jag svårt att tro att den kommer att hamna med tanke på vinsten siaf kommer göra i samband med avknoppningen av triway tillgången

  32. Anders B. skriver:

    Problemet med siaf är mer att det är rädda småsparare som säljer och detta utnyttjas av Traders lite likviditet i aktien medför att det är lättare att påverka kursen. Jag fortsätter att tanka och behålla mitt innehav ser det som ett gyllene tillfälle att komma in billigt

  33. Emilez skriver:

    “Enligt en skribent på IHUB ska “The appraisal”. Det handlar om att Tri Ways tillgångar skulle värderas, vilket var ett villkor för lånet på drygt 36 miljoner dollar. Skribenten har verkat trovärdig så jag har ingen anledning att tvivla på att uppgifterna stämmer.”

    Godkände din kommentar nu Strindberg, den hade visst fastnat i filtret och behövde godkännas så det blev ett dröjsmål innan den visades. Men som du säger borde lånets godkännande nu ligga närmare än nånsin.

  34. Strindberg skriver:

    Den skribenten lämnade även ytterligare information i ett senare inlägg och enligt det inlägget skulle the appraisal vara helt klar men att man inte hade gått ut med info. Jag tror inte att det kommer något pm eller något på hemsidan däremot bör det stå i rapporten. Jag har för mig att Peter hade skrivit att man siktade på 15 mars för rapporten. Det vore kanon om man kunde återgå till att slippa begära förlängd tid. Sista mars är annars sista dagen om det blir förlängning. Det var ruskigt länge sedan jag var så förväntansfull inför en telefonkonferens som denna gång, även om jag tror att den i maj efter delårsrapporten blir snäppet intressantare.

    Jag har för övrigt inte haft någon ytterligare kontakt med bolaget så jag har ingen info att förmedla. Det finns säkert anledning att ta förnyad kontakt efter rapporten och telefonkonferensen.

    Beträffande Joels spådomar är det inget att bry sig om. Tyvärr finns det troll som gillar att skriva smörja om mer eller mindre alla bolag där det finns aktieägare som har stark tilltro till framtiden, även om jag hade önskat slippa troll på en så här undanskymd plats. Hans största mardröm vore om aktien rusade och han stod utan, vilket är troligt för han lär aldrig köpa. Det vore betydligt mer konstruktivt och lönande om han lade ned sin energi på att hitta aktier som han tror på istället.

  35. Fredrik skriver:

    Gammal artikel….ligger Siaf Ifas med den vad gäller kapital som behövs koma in, när allt är klart med lånet?

    Dem där 75% som näms är det ändrat eller står det sig?

    http://www.di.se/artiklar/2016/1/19/swedbank-rekommenderar-sino-agro-food/

  36. Emilez skriver:

    Hej Fredrik!

    Angående kapital så vill SIAF ha mer kapital för att bygga ut megafarmen ännu fortare. Det här lånet gör nog dock att SIAF kan undvika att ta paniklån för att finansiera megafarmen den närmsta tiden i alla fall.

    Angående din andra fråga så är den intressant och jag kan inte svara på rak arm. SKickade den vidare till SIAF IR, får se om man får nåt svar.

  37. Strindberg skriver:

    De 75% kan knappast gälla längre. Det är ju helt nya förutsättningar nu med det nya avtalet med Tri Way. Vi lär äga 36,6%, möjligen kan det stiga en del om det skulle bli aktuellt att kvitta Tri Ways skulder mot ytterligare aktier. Tri Way kommer ju att få betala ett mycket stort antal miljoner i licensavgifter. Pengar som Tri Way knappast kommer att kunna betala de närmaste åren vilket gör jag inte utesluter att det kan komma en kvittning. Jag ser hellre ett ökat ägande än att Siaf har en fordran som kanske betalas först om 3-4 år. Jag har dock fortfarande inte riktigt förstått utformningen av det nya avtalet, förhoppningsvis kommer det förtydligande information antingen i rapporten eller under telefonkonferensen.

  38. Fredrik skriver:

    Om de får lån på ca 37 miljoner dollar men behöver 80-100 miljoner dollar och önskat ägande 75% i agua delen blir ca 37% kan de bli samma utfall som artikeln nämner i möjliga målkurser eller bör man sänka dem?

    Varför klarar inte Siaf hålla kvar 75% går det att få in dem resterande miljonerna som behövs hör första halvan av 2017?

    Kommer utdelning framöver som man pratat om?

  39. Strindberg skriver:

    Artikeln pratar om en produktion på 50 000 ton för 2020. Idag är målet att nå denna produktion redan nästa år och närmare 100 000 ton under 2019. 2020 har man inte sagt något om. För att nå denna produktion är det dock ett måste att man får in stora summor i pre-IPO (private placement) och ytterligare kapital i en börsnotering i Hong Kong för Tri Way förmodligen i slutet av 2018.
    Enligt mig så är potentialen betydligt högre än den som nämns i artikeln.
    Jag har utvecklat mina tankegångar i den här kommentaren som bygger på den nya avtalet och de produktionsantaganden som finns. http://investeraiaktier.se/wp/2017-03-02/siafs-avknoppning-av-akvadelen-klar/comment-page-1/#comment-2158

    Att notera sig i Norge blev inte en väg mot högre värdering som man hade hoppats på. Därför har man tvingats ändra strategi. Jag vet inte om det är det nya banken som är rådgivare som har fått bolaget att skruva upp tempot mycket kraftigt när det gäller utbyggnadstakten.

    Siaf ägde 0% i Megafarmen innan avtalet om Tri Way. 75% var en option om att gå upp i ägande i framtiden på samma sätt som man har haft i de mindre fiskfarmarna. Det har aldrig varit aktuellt att man skulle nå upp till 75% redan 2017. Det hade nog skett stegvis under kanske 3-4 år.

    Jag tror inte att man hade klarat av att få in 100 miljoner i ytterligare lån under 2017. Det har ju tagit väldigt lång tid att få det nu aktuella lånet och det är ändå “bara” på drygt 36 miljoner. Om man hade klarat av att få ett lån på 100 hade man säkert tagit det. Det kapital förutom lånet som förhoppningsvis är på väg in sker ju mot ägade i Tri Way (där alla fiskodlingarna nu ligger).

    Kortsiktigt är nog denna väg den bästa för oss aktieägare att snabbt få upp värdet. Jag tror att det är många aktieägare som har varit med länge som önskar en snabb värdetillväxt så att man kan börja ta hem vinster när Tri Way noteras i Hong Kong. Om man ser på kanske 5-10 år sikt tror jag nog att det hade varit bättre att sänka utbyggnadstakten och ha större ägande istället.

    Om du inte redan har gjort tycker jag att du ska lyssna på den senaste telefonkonferensen från 6 december.
    https://wonderland.videosync.fi/sino-agro-food-q3-report

    Beträffande utdelning så kommer vi aktieägare att erhålla ca hälften av Siafs aktier i Tri Way i utdelning. Man ska under året även notera SJAP på en lokal börs i Kina. Det är sagt att vi även ska erhålla aktier i utdelning i SJAP men jag hoppas att man väljer en annan lösning för vi kommer inte kunna ha den aktien i våra kapitalförsäkringar och den blir även riktigt knepig att handla med. Förhoppningsvis säljer man de aktier som vi skulle ha fått i utdelning när aktien noteras och använder pengarna till kontant utdelning, aktieåterköp satsar de på Tri Way eller något liknande. Hur det slutligen blir med utdelning i SJAP lär meddelades i vår. Tanken är att lämna in ansökan för notering för SJAP före halvårsskiftet så det bör inte dröja länge innan vi erhåller info om den tidtabellen ska hålla.

  40. Strindberg skriver:

    Jag skrev en kommentar till Fredrik som tyvärr fastnade i filtret, tycks vara problem om man lägger in flera länkar.

    Jag har lagt upp svaret på nätet om du vill läsa det.
    http://www.fileconvoy.com/dfl.php?id=ga8114f6e71694c37999941144c22c65383200fcd5

    Om du har frågor om bolaget kan du gärna skicka mail till Erik så får du nog svar. Det är alltid bättre att få svar från officiellt håll.

  41. Fredrik skriver:

    Ok, tack för bra och fylliga svar uppskattat!

    Gillar dennna tråd och hemsida, bara vänta in mer info nu då:)

  42. Emilez skriver:

    Strindberg, godkände din kommentar. Japp antagligen är det om det är fler än en länk i kommentaren som den behöver godkännas.

    Fick för övrigt svar från Erik och han säger att optionen om att köpa 75% gällde innan den här senaste avknoppningen så det gäller alltså inte längre antar jag.

  43. Strindberg skriver:

    Jag tycker att det hade varit väldigt konstigt om optionen hade gällt fortfarande. Megafarmen finns ju inte längre som enskilt bolag. Man hade i så fall fått förhandla till sig motsvarande option för Tri Way istället.

  44. koffe skriver:

    blir det helårsrapport idag när marknaden i usa stängt?

Lämna en kommentar