Galna S-politiker vill revoltera

Ett antal politiker och kommuner inom Socialdemokraterna vill revoltera mot den förda flyktingpolitiken och återgå till dem regler som orsakade Sverige maximal skada och som gav minimal flyktinghjälp i förhållande till kostnaderna. Läs även SVT-analytikerns kommentar.

Jag vill bara säga detta, rösta inte på S! Det finns många totala galningar och det skulle inte förvåna mig om många etablerade politiker inom S egentligen är vänsterpartister och jag ska förklara varför det kan vara så.

För ett antal år sedan så träffade jag en ung SDU-are som skulle flytta till Stockholm för att satsa fullt ut på politiken. Jag minns inte hans namn men han var utlandsfödd från Afrika även om han var uppvuxen i Sverige. Han skulle fuska sig förbi bostadskön på något sätt och få lägenhet och sen skulle han bli politiker åt S.

Anledningen till att bli politiker hos S var att det var lättare att bli karriärpolitiker där, han skulle rösta på vänsterpartiet i valen. Han sa att det var vanligt att personer som sympatiserade med vänsterpartiet gick med i S för att det var lättare att göra karriär där.

Troligtvis kommer inte revolten gå igenom men det är oroande att det inom S finns så många galna politiker, visserligen visste man ju det sen innan eftersom S ändrade flyktingpolitik alldeles alldeles för sent under 2015 och bara tillfälligt än så länge. Dessutom var var ändringen alltför mesig även om det nog inte realistiskt sett gick att förvänta sig så mycket mer från sjuklövern. Sverige tar trots de nya reglerna emot många migranter, runt 30 000 asylsökande år 2016 + anhöriginvandrare.

Så för allt i världen rösta inte på socialdemokraterna utan rösta istället på SD eller M. M är till viss del korrupt efter Reinfeldt-eran men bättre än S enligt min bedömning. SD är förstahandsvalet men eftersom inte alla är beredda att rösta på dem så nämner jag även M som ett andrahandsalternativ.

Etiketter:

2 kommentarer till “Galna S-politiker vill revoltera”

  1. Krister skriver:

    Jag har en bekant som blev socialdemokrat-politiker av samma anledning. Egentligen är han miljöpartist.

  2. Emilez skriver:

    Oj då Krister ja det är ju väldigt skrämmande. Då är det nog ganska vanligt.

Lämna en kommentar