Sålde halva Indoor Harvest efter snabb dubbling

Jag köpte lite till Indoor Harvest nyligen, och nu sålde jag halva innehavet efter en snabb dubbling. Köpte på 35 cent för några veckor sen och sålde på 75 cent alldeles nyss. Behåller hälften. Just strategin att halvera högriskaktier när dem dubblats är något jag önskar att jag hade gjort med SIAF när dem  gick så bra ett tag förra året.

Etiketter: ,

19 kommentarer till “Sålde halva Indoor Harvest efter snabb dubbling”

 1. Roger Larsson skriver:

  Skitrapport imorgon verkar det som folk tror ?
  Nån som tänker om kurs?

 2. Kristoffer skriver:

  Jag vet inte vad jag ska tro. Rapporten kan likaväl vara bra, det finns inget som kan vända på skutan för tillfället. Om Solomon kukhuvudet Lee kunde få sitt feta egahuvud ur röven och låta bolaget styras enligt normalt förfarande och man började att kommunicera mer med ägare och marknad så kanske kursen kunde vända… det kommer nog inte hända dock. Jag säljer efter en stor förlust.

 3. Roger Larsson skriver:

  Ja funderar oxå på att ta en stor förlust..de ärjobbigt men va faan de går ner till 20 snart…
  Orkar inte vänta.
  Förr skrev nisse i jordanfonden rätt ofta och det positivt.
  Har inte sett inlägg sen förra rapporten.
  Jag skulle vilja vara en mus på styrelsemöte a undrar vad som går fel hela tiden.

  Ja blev jävligt skeptisk när de lägger ut jobbanonser nyss. Den där räkafarmen blir väl inte som tänkt.

  Ja hoppas den studsar upp 40 efter rapport sen fort ut som fasen eller är de bara dröm att de går upp.. ja vi får se

 4. Roger Larsson skriver:

  Alltså 10 % ner dagen innan…..till största oms på länge. Nåt jävligt negativt kommer snart . Faan va negativ ja ä ja vet men va ska man vara.

 5. Emilez skriver:

  Japp Roger svårt att inte vara negativ i det här läget. Personligen siktar jag på att vänta på rapporten nu, känns som att det blir svårt för rapporten att vara sämre än vad kursen visar. Men visst känner jag frestelsen i säljfingret ibland, och har sålt lite sista månaden.

  Värt att tänka på är att många av dem som säljer inte vet hur bra eller dåligt läget är för företaget.

 6. Kristoffer skriver:

  Det är såklart inte så illa som kursen antyder, men vad som skulle få folk att ändra inställning och vilja betala mer för aktien är svårt att säga. Egentligen… bakom all skit så är det ett kanonbolag med en väldigt enkel produkt och en fin vinstmarginal… aktien säljs till en enorm rabatt. Jag sålde inte, för jag hade lovat mig själv att vänta till först efter rapporten som jag tror kommer att vara positiv.

 7. Roger Larsson skriver:

  Är det nån som vet om trump är bra för siaf?

 8. Kristoffer skriver:

  Jag har ingen aning men egentligen ser jag inte varför han skulle vara negativ för dem? Deras största försäljning sker väl i Kina?

 9. Emilez skriver:

  Trump spelar nog ingen särskild roll för just SIAF.

 10. Kristoffer skriver:

  Egentligen till och med positivt så Trump vill riva avtal som TPP och att Kina ses som en vinnare pga hans vinst. Rapporten sägs komma kl 22,väntar spänt.

 11. SIAF! skriver:

  Av ren nyfikenhet… Vart handlar du INQD? Finns inte på Avanza, och de tillåter väl inte handel på OTC längre? Funkar det på Nordnet eller har du ett IB-konto eller nåt? Funderade på att skaffa ett på IB, men verkade krångligt och fattade inte riktigt om man kunde sätta upp något som liknade en KF i beskattning hos en utländsk mäklare.

 12. Siaf skriver:

  Verkar som det är akut med pengar för bolaget när det går ner såhär mycket tillsammans med en väldigt svag Q3, men vi får se strax hur resultatet är.

  Ett lån är iallafall ett måste, om Solomon ger upp sina a-aktier så skulle det bli kursrusning. Han verkar vara helt efter när det gäller att hantera pengar.
  Det svåra är väl att dom eventuellt inte kan späda ut kursen så mycket mer och då kan det bli svårt med lån.
  Det gäller nog att vänta tills större volymer sker, då borde det vara lån på g.
  Ett lån på 25 Miljoner dollar borde väl kunna dubbla kursen men det är många som tänker att dom vill ut nu så vi får se hur det går.

 13. Kristoffer skriver:

  Här står samtliga korrekta datum för finansiella rapporter.

  https://www.oslobors.no/ob_eng/markedsaktivitet/#/details/SIAF-ME.MERK/messages

  Jag vet inte om det är så akut med pengar, egentligen tror jag inte att någon riktigt vet det då insynen i bolaget verkar vara nästintill noll. Däremot så spekuleras det vilt angående bolaget. Något som är värt att beakta är att bolaget utan sin megafarm ligger på p/e 1-1,5 vad jag förstått. Det folk väntar på är ju absurt… en megafarm som resulterar i p/e 0,2?

 14. Roger Larsson skriver:

  Nåt väldigt negativt är det…

  Troligtvis går de inte alls som de är tänkt med finans och problem med det mesta med rekryteringar…bra folk…mm.

  Allt annat vore ett under. Den skulle aldrig gå ner såhär annars och är kvar tyvärr i den

 15. Kristoffer skriver:

  Visst kan det vara så, å andra sidan har kursen slaktats trots positiva nyheter tidigare. Jag tror inte det behöver betyda mer än en kedjereaktion bland ägare, och nu ligger aktien under ett extremt stort säljtryck.

 16. Roger Larsson skriver:

  Varför säljer dom med stor förlust. Ja säljer ju inte. Ja har ju en känsla att de som säljer vet mer än vad ja vet. Annars säljer man inte på dessa nivåer

 17. Kristoffer skriver:

  När någon har börjar sälja kan andra hänga på, sedan handlas det i väldigt små volymer på merkur market. Vissa använder stop-loss och vissa har satt en grens. Nu börjar säkerligen vissa som inte tänkt sälja till en början att rädda det som räddas kan och därmed sjunker kursen ytterligare… det blir som en nedåtspiral.

 18. Roger Larsson skriver:

  Såg ja rätt igår den plusade !!!

  Lite skämt men ändå roligt.

  Undrar om deras försening av rapport är bra eller sämre ?

Lämna en kommentar