SIAF nämns som referens av annat företag som sålt till dem

SIAF nämns som en framgångshistoria av ett annat företag som sålt kylutrustning eller dylikt till SIAF för deras fiskodlingar.

Ni får använda nån översättningstjänst om ni vill förstå det som står på länkarna. US Yili Group eller liknande är SIAF.

Översiktssida:
http://www.gzjdzlsb.com/PlanPage.asp?TableName=Picture

Direktlänkar:
http://www.gzjdzlsb.com/PlanPage_Show.asp?PID=36&TableName=Picture
http://www.gzjdzlsb.com/PlanPage_Show.asp?PID=35&TableName=Picture

Etiketter:

26 kommentarer till “SIAF nämns som referens av annat företag som sålt till dem”

  1. Roger Larsson skriver:

    Är det nån som vet varför den sjunker nu 15 % idag på mer omsättning än vanligt?

    Roger

  2. fredrik skriver:

    Måste vara fler som säljer bara än köper.

  3. fredrik skriver:

    Jag är mer orolig över att lånet inte fås, eller att spin-off inte blir av.

  4. Emilez skriver:

    Japp SIAFs nedgång senaste tiden är oroväckande. Jag vet inte vad det kan bero på men kanhända att folk har låga förväntningar på bra nyheter i närtid samt att folk helt enkelt börjar tröttna efter aktiens dåliga beteende i år.

  5. fredrik skriver:

    jag tror du är inne på rätt spår Emilie. Om bara siaf kan leverera det dem sagt i närtid så har ju vi en starkare norsk krona också i ryggen sedan början av januari, så det ser ju bra ut i alla fall =)

  6. Roger Larsson skriver:

    Känns ju lite lugnare när USA inte sänker kursen lika mycket.
    Ja vi får hoppas att de kommer lån i samband med en mycket bra rapport troligtvis. För ett år sen var rapporten dålig som hela det året nästan

    Roger

  7. Kristoffer skriver:

    Jag är något less på bolaget, tillsammans med många andra. Senaste kursslakt har gjort mig mer än orolig, även om omsättningen i aktien på merkur market är väldigt låg så det blir lite vilseledande aktiekurs.
    Jag hoppas innerligt att det för en gångs skull håller vad de lovar denna gång, annars är snart det lilla förtroende som återstår urholkat.

  8. Roger Larsson skriver:

    De som säljer nu säljer med förlust… varför ? Jo en del av dom tror ja gör det för att de inte tror att de kommer något bra på länge. Ja tror aven att de alltid finns de som vet … typ känner folk i ledning och vet att dlm har problem med finans mm. Tror fan att man kan känna av kändla hos folk även om de är tystnadsplikt.

    Ja sitter fast här i aktien kan inte sälja med brakförlust. Jäkla skitaktie är vad det är . Och ledningen verkar inte ha bråttom eller tilliten man börjar ju undra..

  9. Roger Larsson skriver:

    De som säljer nu säljer med förlust… varför ? Jo en del av dom tror ja gör det för att de inte tror att de kommer något bra på länge. Ja tror aven att de alltid finns de som vet … typ känner folk i ledning och vet att dlm har problem med finans mm. Tror fan att man kan känna av kändla hos folk även om de är tystnadsplikt.

    Ja sitter fast här i aktien kan inte sälja med brakförlust. Jäkla skitaktie är vad det är . Och ledningen vkerkar inte ha bråttom eller tilliten man börjar ju undra..

  10. Kristoffer skriver:

    Visst kan det läcka insiderinfo. Och visst verkar ledningen vara piss (Solomon som har majoritet genom att äga röststarka A-aktier). Någonstans inser jag att jag lurade mig själv genom att gå in i detta bolag som verkade för bra för att vara sant… eller så tvivlar jag bara :P
    Vi får se vad som händer vid rapport den 9:e november, vilket säkert blir den 14:e när de skjuter på den såsom de vanligen verkar göra.

  11. Roger Larsson skriver:

    Ja kristofer vi får se.
    Ja försöker oxå tänka positivt att någon försöker hålle ner kursen för att gå in tungt när ally är klart. ..ja vet inte solomon är väl ingen som inger förtroende tyvärr. Var tog myrseth vägen ? Skulle han inte in i styrelsen? De kanske inte vågar ha in en seriös person i bolaget

  12. Anders B. skriver:

    Jag har oxå tröttnat på detta bolag. Jag har tur att jag redan hämtat vinst i dem sitter bara med gratis aktier.

  13. Emilez skriver:

    Jepp allt känns riktigt trist nu angående SIAF. Man önskar ju så klart att man gjort som du gjorde Anders och hämtat hem lite vinst där när den låg över $1,5 per aktie.

    Jag står inte och faller med SIAF men har så pass många att det är riktigt surt att dem gått ned så mycket i år.

  14. Koffe skriver:

    jag håller med utvecklingen är katastrof för ett bolag med denna potential. Kan dem leverera i tid nästa kvartal samt en bra Q3 rapport så är uppsidan stor. Då är dagens pris ett riktigt fynd:)

  15. Roger Larsson skriver:

    Ja kan tycka det är märkligt att inte swedbank yttrar sig om vad dom anser om aktien de har fortfarande rek köp?

    Kan någon ifrågasätta dom och höra om de ska göra uppdatering om tron på aktien.

  16. Fredde skriver:

    tror inte Gustaviafonden har kvar aktien heller någon som vet mer om de har de eller inte? Innan var det ett av deras 10 största innehav.

  17. Anders B. skriver:

    Swedbanks rek är på 110 nok om jag minns rätt

  18. Anders B. skriver:

    Billigt att köpa nu om man inte har några aktier i bolaget jag kommer inte köpa något mer nöjer mig med mina gratis aktier

  19. Koffe skriver:

    jag kommer inte att köpa några nya nöjer mig med dem jag har. Hoppas att dem kan få rätsida på bolaget någon gång

  20. SIAF! skriver:

    Än så länge är jag ung nog att jag inte känner någon stress över SIAF. Det är tråkigt dock att jag med ligger på minus nu, efter 6 år (?) i aktien. Mitt snitt var omkring 36:- innan årets början, men köpte mer på Merkur ganska snart efter listningen där. Ett misstag såhär i efterhand förstås. Jag har sålt av en del senaste tiden, tror på guld kortsiktigt åtminstone, efter senaste nedtryckningen av amerikanerna då Kina var stängt för några veckor sen. Går det bra så blir det mer SIAF än innan! :-)

  21. Anders B. skriver:

    Någon som vet när siaf rapporterar q3?

  22. Roger Larsson skriver:

    9 november tror ja efter stängning och den blir säkert bra mot fg år.
    Drömmen är att de säger att lånet är klart.

  23. Anders B. skriver:

    Tack;) då har man något att se framemot. Hoppas att dem kan leverera en fin rapport

  24. Anders B. skriver:

    En kursrusning hade varit fint oxå;)

  25. Emilez skriver:

    Personligen är jag lite orolig för att akvasegmentet kommer underprestera efter dem signaler som gavs av Anthony Ostrowski i förra konferenssamtalet. Visserligen skulle väl en sån sak i viss mån vara inprisat i nuvarande kurs.

  26. Roger Larsson skriver:

    Ja tyvärr är det nog så att oroligheten är sann om man tittar på kursen…folk verkar inte vilja vara kvar i aktien.
    Helt sjukt att den snart är nere på 0.4 innan splitten.
    Trodde ja aldrig men de är klart företaget går ju i snigelfart så ja förstår att folk tar smällen innan smällen blir större.
    Ja hoppas verkligen på annat givetvis

Lämna en kommentar