SIAF: Fredrik Danielsson med i styrelsen samt konferenssamtal

Fredrik Danielsson går med i SIAFs styrelse vilket är väldigt positivt då han verkar ha koll på vad som behövs för att skapa aktieägarvärde. Det kommer ett separat konferenssamtal den sjuttonde september om detta, vilket är bra för då får aktieägarna nåt mer att se fram emot.

 1. Mr. Fredrik Danielsson of Euro China Capital will be nominated to join the Company’s board of directors as an independent director with special focus on finance and capital markets related matters.
 2. It is anticipated that the pace of divestments will be faster than initially announced. The Company now aims to assist 3 to 4 of its subsidiaries through either a listing or an M&A exercise within the next twelve to eighteen months.

Enligt ovan kommer det ske en hel del inom SIAF-koncernen de kommande tolv tilll arton månaderna, men som vanligt lär det väl bli en del förseningar. Om ett eller två dotterbolag hinner listas eller säljas eller vad som nu händer inom arton månader är väl mina förväntningar någorlunda infriade. Men det är klart, det kan ju gå fortare än man tror om de redan har några intresserad köpare som smyger omkring i kulisserna. Vi får se fram emot konferenssamtalet den 17:e september.

Sen har SIAFs konferenssamtal ägt rum, och du kan lyssna på det här. Jag har inte hunnnit lyssna på det själv än men det verkar inte ha framkommit nåt revolutionerande förutom just att Fredrik Danielsson ska gå med i styrelsen vilket det även kom ut en pressrelease om.

Etiketter:

4 kommentarer till “SIAF: Fredrik Danielsson med i styrelsen samt konferenssamtal”

 1. Roger Larsson skriver:

  Hej vet du om listning i oslo är på g i år?

  Hursomhelst så blev de ett högt skutt uppåt igår så nyhet var mycket positivt

  Mvh Roger

 2. Emilez skriver:

  Hej Roger!

  Jag vet inte, vis av erfarenhet är mina förväntningar låga på att de lyckas med liknande saker inom rimlig tid. Nästa år kanske det blir av om jag får gissa. Kanske de pratar lite om det på nästa konferenssamtal den 17:e september.

  Skulle de lyckas lista sig på Oslo i år så skulle jag se det som en mycket positiv överraskning, men som sagt så tror jag inte att de listar sig i år.

 3. Roger Larsson skriver:

  Nån som har en analys från samtalet. .
  Av kurs att döma så dröjer roliga nyheter

  Roger

Lämna en kommentar