SIAF ger besked om utdelningspolicy i Q2

SIAF kom med ytterligare en pressrelease där de bland annat säger att de kommer att tillkännage tin nya utdelningspolicy under Q2. Det är positivt att de ger investerarna något att se fram emot i en tid fram tills nästa kvartalsrapport som annars skulle kunna bli ganska händelselös. Visserligen kan ju en listning på First North också komma innan Q2-rapporten, men det är jag lite tveksam till och listningen hinner nog inte ske under Q2 i alla fall.

En annan sak att se fram emot för oss som är gamla i gemet är ju att F-aktierna omvandlas till pengar i slutet av maj. Det blir trevligt med lite extra pengar att röra sig med över sommaren. Frågan är om man ska slösa upp dem eller investera i nån aktie, ja vilka problem man har.

En annan pressrelease som kom 14:e maj nämner att Peter Rosta från Euro China Capital blivit utsedd till styrelseledamot för SJAP, vilket är en av SIAF delägt joint venture-bolag som är värt en massa stålar och som antagligen kommer att spinnas av och listas på nån börs under de kommande åren. Jag har för mig att det är Hong Kong-börsen som gäller. Det är positivt att Euro China Capital får en så pass god insyn i SJAP, det stärker mitt förtroende för SIAF ännu mer.

Etiketter:

4 kommentarer till “SIAF ger besked om utdelningspolicy i Q2”

  1. Krister Jakobsson skriver:

    Jag är också tveksam till om dom hinner bli upplistade innan slutet av Q2 men däremot så hinner dom kanske lämna in en ansökan innan slutet av Q2 samt meddela aktieägarna om detta.

  2. Tobias skriver:

    Vad låg utdelnings summan på nu igen?

  3. Emilez skriver:

    Jepp Krister, vem vet.

    Tobias, jag har inte koll på vad den ligger på riktigt. Det visar sig när den kommer in på kontot.

  4. Tobias skriver:

    Grävde lite i gamla rapporter, kom ihåg att jag läste om det någonstans.

    “The preferred F series shares (dividend) of $3.40 (totalling $3,146,063) will be paid in full on May 30, 2015. Payments will also include 10% retroactive interest.”

    Källa:

    http://sinoagrofood.investorroom.com/2014-12-22-Update-on-Sino-Agro-Food-Inc-and-Euro-China-Capital-AB-Strategic-Plan

Lämna en kommentar