Pressmeddelande från SIAFs nya finanspartner

SIAFs nya finanspartner Burnham Securities, alltså inte SIAF själva, har skickat ut en pressrelease där det står lite smått och gott.

Burnham Securities’Dan McClory, Managing Director and Head of China Investment Banking, described the engagement with SIAF as “an outstanding opportunity to work with a major Chinese agribusiness focused on sustainable protein food and produce, and strengthen the strategic investment approach of Chairman Lee.  SIAF is in an advantageous position in the world’s largest market for agriculture,” McClory concluded.

Read more: http://www.nasdaq.com/press-release/sino-agro-food-engages-burnham-securities-inc-as-investment-banker–financial-advisor-20150407-00310#ixzz3WeJ5fk9P

Lite trevligt.

Etiketter:

3 kommentarer till “Pressmeddelande från SIAFs nya finanspartner”

  1. Roger Larsson skriver:

    Hej alla siaf !
    Det här är väl de bästa som kunde hända att en bank går in med bra ränta!!
    Från rykte om att siaf är bluff och nu till denna succé.
    Visst de går inte klockrent än för dom men räkna med 20 -30 dollar om ett år..snart sitter allt och stålar bara trillar in..ekologisk mat ökar nåt oerhört .
    Listbyte kommer nät man minst anar…ser ingen aktie som är bättre just nu .

    Mvh Roger

  2. Emil Nilsson skriver:

    SIAF..möjligheternas bolag,
    Stenarna börjar formatera sig och tålamod, långsiktigt stöd samt tro på ett bolags verksamhet genererar återigen de bästa värdena, dels för aktieägare men framförallt för bolagets kommande framtid.
    Vi har återigen sett antalet aktieägare minska över åren, och istället få långsiktiga starka ägare som inte ramlar in och ur, utan som stödjer verksamheten och ledningen i deras utvecklingsbeslut.
    Personligen är jag mycket glad att Solomon inte prioriterat aktievärde i bolaget under de första åren, utan istället skapat en enorm tillväxt och position på VÄRLDSmarknaden… värde kommer av sig självt att skapas med åren i ett bra bolag, men en position som marknadsledare i ett land som Kina är något som är så stort och fantastiskt bra gjort att marknaden i dagsläget inte klarar ta det till sig, varken ekonomiskt eller i sina värderingskalkyler. Att man överhuvudtaget klarar generera vinst i ett bolag med den tillväxten är i sig helt ofattbart och unikt. (jämför med vilket bolag ni vill)
    Aktieägare som tagit position långsiktigt lär bli rikligt belönade i framtiden som tack för det förtroende Ni visade då bolaget behövde kapital i sin uppstart. Visst kan det vara tyst på marknaden i omgångar men jag kan inte se något långsiktigt värde i att skrika upp ett bolag…låt ledningen jobba i lugn och ro, det skapar värde i längden och gynnar rätt ägare i bolaget.
    Skapa Er en bild av händelser och fläta samman dessa till en enhet, då klarnar bilden väsentligt, värdena i bolaget skapas inte genom enbart en notering…men en notering där man klarar av att visa värdena i de olika bolagsdelarna skulle troligen generera ett värde som vi bara kan fantisera om.
    Tydligen har man lyckats visa dessa värdena för de Amerikanska bankerna, annars vore en belåning helt uteslutet på dessa nivåer. Sammantaget kan man säga att tystnad är oftast det som får en att sova, men också det som oftast är anledningen till ett uppvaknande….

    Tack för ett enormt bra arbete hela Sino Agro Foods ledning…värde byggs över tid.
    Lycka till med Era investeringar vänner !

  3. Emilez skriver:

    Intressant läsning Emil, ja Solomon prioriterade annat än aktieägarvärde under några år men nu kanske skördetiden närmar sig.

Lämna en kommentar