Ny snygg hemsida för ett av SIAFs distributionsbolag

Ett av SIAFs dotterbolag som bland annat säljer norsk lax har startat en ny hemsida som är ganska snygg i min mening. Den är inte helt hundraprocent färdig känns det som men det mesta är på plats. Besök sajten och spana in den själv.

Det verker också vara lite rekryteringar på gång för http://www.qhsjyl.com som är ett annat SIAF-relaterat bolag. Bolagsbeskrivning, jobbannons ett, jobbannons två. Använd nån översättningstjänst om du vill läsa sidorna, t.ex. Google translate (det finns givetvis andra översättningstjänster också, som de brukar säga på radio när de nämnt nåt varumärke).

 

Etiketter:

2 kommentarer till “Ny snygg hemsida för ett av SIAFs distributionsbolag”

  1. Tobias skriver:

    Pressmeddelande Utgiven: Dec 16, 2014 (08:00 CST)
    Om du vill visa den här versionen på nätet och få mer information om Sin Agro Food besök: http://sinoagrofood.investorroom.com/index.php?s=43&item=126

    Sino Agro Food, Inc. Effects Omvänd Split

    Guangzhou, Kina, 16 december, 2014 / PRNewswire / – Sino Agro Food, Inc. (OTCQB: SIAF.QB) är en integrerad, diversifierad jordbruksteknik och ekologisk mat bolag (“Bolaget”) med huvudsaklig verksamhet som primärproducent , processor, och marknadsförare i Folkrepubliken Kina (“Kina”).

    Financial Industry Regulatory Authority (“FINRA”) godkände en omvänd split för Sino Agro Food, Inc. stamaktier, effektiv för handelsändamål som i handeln inleds i dag, den 16 december 2014. Sammanläggningen förhållandet är 1 till 9,90. De auktoriserade stamaktier har minskats med samma förhållande. Eventuella aktieandelar kommer att betalas ut i kontanter.

    Uppdelningen innebär en proportionell minskning av antalet SIAF aktier, men inte det totala värdet av aktier som innehas av aktieägarna. Aktieägare behålla samma procentsats kapitalet i Bolaget före split.

    Skälen till denna åtgärd är att:

    Undvik SIAF aktier klassificeras som ett öre lager,
    Uppfylla ett av noteringskrav någon amerikansk moderkort börsen,
    Locka investerare, särskilt institutionella aktieägare, och
    Aktivera svenska mäklare att rymma handel med SIAF aktier.
    Bolagets aktier kommer att handlas under symbolen SIAFD, med “D” för en period av 20 arbetsdagar.

    Om Sino Agro Food, Inc.

    Sino Agro Food, Inc. är ett jordbruk teknik och naturlig mat holdingbolag med huvudsaklig verksamhet i Folkrepubliken Kina. Bolaget förvärvar och bibehåller andelar i en sammanhållen portfölj av bolag som SIAF blanketter enligt sin huvuduppgift att producera, distribuera, marknadsföra och sälja naturliga, hållbara proteinrika livsmedel och producera, främst fisk och skaldjur och nötkreatur, till den snabbt växande medelklassen i Kina . SIAF ger ekonomiskt tillsyn och strategisk inriktning för varje företag och för samverkan mellan mellan bolagen. Bolaget äger eller licensierar patent, proprietära metoder och andra intellektuella egenskaper i sina kompetensområden. SIAF tillhandahåller konsulttjänster och tjänster till joint venture partners för att bygga och driva livsmedelsföretag, främst producerar partihandel protein livsmedel. Ytterligare samriskföretag marknadsför och distribuerar de grossistprodukter som en del av en övergripande “gård till bord” och affärsstrategi.

    Nyheter och uppdateringar om Sino Agro Food, Inc., inklusive viktig information, publiceras på Bolagets hemsida (http://www.sinoagrofood.com) och bolagets Facebook-sida (www.facebook.com/SinoAgroFoodInc)

    Framåtblickande uttalanden

    Den här versionen kan innehålla framåtblickande uttalanden rörande verksamheten i SIAF och dess dotterbolag. Alla andra än historiska fakta uttalanden är framtidsinriktade uttalanden, som kan identifieras med hjälp av framåtblickande terminologi som “tror”, “förväntar” eller liknande uttryck. Dessa uttalanden innefattar risker och osäkerheter som kan orsaka faktiska resultat avviker väsentligt från dem som förutses, trodde, uppskattad eller förväntat. Dessa risker och osäkerhetsfaktorer beskrivs i detalj i vår rapportering till Securities and Exchange Commission. Framtidsinriktade uttalanden är baserade på SIAF: s nuvarande förväntningar och föreställningar om framtida utveckling och deras potentiella effekter på SIAF. Det finns ingen garanti för att den framtida utvecklingen påverkar SIAF kommer att vara de förutses av SIAF. SIAF åtar sig ingen skyldighet att offentligt uppdatera eller revidera några framåtblickande uttalanden, oavsett resultat av ny information, framtida händelser eller dylikt, förutom vad som krävs enligt tillämplig värdepapperslagstiftning.

    Inte en mäklare / handlare eller finansiell rådgivare
    Sino Agro Food, Inc. är inte en registrerad mäklare / återförsäljare eller en finansiell rådgivare, inte heller håller sig ut för att vara en registrerad mäklare / återförsäljare eller finansiella rådgivare. Allt material som presenteras i detta pressmeddelande, på Bolagets hemsida eller andra medier inte betraktas som investeringsrådgivning och är endast för informativt syfte. Läsare bör kontrollera alla krav och göra en egen due diligence innan du investerar i Sino Agro Food, Inc. Investera i småbolags, micro cap och öre lager värdepapper spekulativa och innebär en hög grad av risk.

    Ingen erbjudande av värdepapper
    Ingen av de uppgifter som presenteras i detta pressmeddelande utgör ett erbjudande eller uppmaning om att köpa eller sälja några värdepapper i Sino Agro Food, Inc.

    SOURCE Sino Agro Food, Inc.

    För ytterligare information: Peter Grossman, Investor Relations, +1 (775) 901-0344, info@sinoagrofood.com
     

    För att avregistrera eller ändra dina inställningar klicka här:
    http://sinoagrofood.investorroom.com/index.php?s=subscribe&code=ZmdUZUNJuX/XAYG9xgoLMP2jG4JLSHf5

  2. Emilez skriver:

    Jepp, väldigt intressant det här Tobias :-)

Lämna en kommentar