SIAF presenterar i Stockholm + konferenssamtal

SIAF presenterar idag och de närmaste dagarna i Stockholm. Det är en presentation idag och det har kommit ut en bra kommentar på iHub från en deltagare. Läs mer om det hela i SIAFs pressrelease. Det ryktas om att vi kan förvänta oss en upplistning snart, men det ryktet är det ju inte första gången man hör direkt. Men vem vet den här gången kanske det går vägen. Vi får se, detta är väldigt osäkert.

Det går nu också att läsa prepared remarks från senaste konferenssamtalet, samt ladda ner ljudfilen och lyssna.

Det jag tog till mig från konferenssamtalet var att Solomon säger att 2015 ska bli kassaflödespositivt. Ett orosmoln är att Kina ska börja importera australiensisk biff som SIAF inte kan konkurrera med prismässigt. Visserligen ska SIAF hantera det hela genom att byta inriktning hos SJAP, men den förändringen tar kanske 2-3 år att genomföra enligt detta.

Hur som helst så borde inte Kina låta hela dess inhemska bifindustri gå åt pipan så jag kan tänka mig att priserna på biff inte tillåts bli hur låga som helst, så förhoppningsvis ordnar det sig någorlunda – även om det så klart är ett orosmoln.

Etiketter:

3 kommentarer till “SIAF presenterar i Stockholm + konferenssamtal”

  1. Bengt skriver:

    Den som lyssnade på presentationen i Stockholm är knappast längre orolig för biffdelen. Frågetecknet rätades ut till ett enormt utropstecken.

  2. Emilez skriver:

    Jasså Bengt, det lät ju intressant. Vill du utveckla?

  3. Bengt skriver:

    Har du någon mailadress som man kan nå dig på?

Lämna en kommentar