SIAF omnämns i flera kinesiska artiklar

Jag har vid det har laget lyft fram många artiklar där SIAF eller framförallt SIAFs dotterbolag omnämns. Här är ytterligare en sån artikel där det i slutet nämns att ledare och företagare bland annat besökt Sanjiang Yili som är SIAFs dotterbolag. Ingen stor grej men när det gäller kinesisa bolag så gillar man allt som bekräftar att företaget finns på riktigt och i SIAFs fall finns det som sagt många sådana saker.

Eftermiddag, ledare och företagare besökte Qinghai Djurhållning och veterinär College Training Center, History Museum, Cosmos vinge träningsbas utanför avel bas och Sanjiang Yili Agricultural Company Limited, och genomföra seminarier, affärsutveckling och tekniska problem var relaterade diskussioner, högskolan Institutionen för ministeriet för yrkesverksamma med anknytning till frågan om Qaidam välsignelse nötkreatur foder och matningsproblem, gojibär odlingsprocess och de specifika problemen med låg avkastning och djup bearbetning och lagring utveckling var att svara och diskussion

Sen hittade jag även en artikel som kritiserar ett av SIAFs dotterbolag för att inte ha standardiserade etiketter på gödslet som talar om vilka grödor och vilka områden som gödslet är lämpat för. Dock är ju det inte alltför allvarligt utan jag ser det snarare som positivt att få ytterligare en bekräftelse på att företaget finns i verkligheten.

För det andra är det identifikationsetiketteninte standardiserad . Vissa företag producerar gödsel formel utan ” särskild gödselmedel markprovning för att identifiera , ” inte ange tillämplig grödan och lämpliga områden , det finns ingen formel ger enheter ( se bilaga ) , Shimen Chemical Industry Company, Anhui Red kvartetten Corporation saltfri klor varningar , Hunan Sunward Yili Agricultural Company Limited , Hunan Zhongyi Fort lotus Biotechnology Co , Ltd driva organiska gödsel funktioner, Changde Red Garden gödsel Industry Co , Ltd produktnamnär inte standardiserade .

 

Etiketter:

3 kommentarer till “SIAF omnämns i flera kinesiska artiklar”

 1. Janne H skriver:

  Vet du när utdelningen från F-aktierna beräknas. Trodde att de skulle landa kring den 30 maj?

 2. Emilez skriver:

  Hej Janne! Det finns indicier på att vissa får pengarna imorgon. I vilket fall så är det konferenssamtal imorgon och då lär mer information komma fram.

  De svenska bankerna kommer tydligen att betala ut pengarna manuellt när och om de får in dem så tiden det tar kan dröja lite.

  Antar att vi får pengarna i alla fall för annars borde bolaget gått ut med en pressrelease tycker jag.

 3. Janne H skriver:

  Tack för återkopplingen!

Lämna en kommentar