Nya bilder från megafarmen

Ja den senaste tidens kursutveckling i SIAF har ju inte gjort någon glad, men nu har det i alla fall kommit upp en uppdatering på SIAFs hemsida med lite bilder relaterade till megafarmen. Dessutom har en eldsjäl på iHub lyckats lokalisera platsen där megafarmen ska byggas genom att analysera en karta som Solomon håller upp på en av bilderna. Här är även en länk genom Google maps.

Etiketter:

3 kommentarer till “Nya bilder från megafarmen”

  1. Tobias skriver:

    http://app.quotemedia.com/data/downloadFiling?webmasterId=101533&ref=9519906&type=HTML&symbol=0001488419&companyName=Sino+Agro+Food%2C+Inc.&formType=4&dateFiled=2014-04-08

    Lite insider handel från den 7/4 -14 på SIAF:
    Ritchey Daniels

    Värdepappers Förvärvade (A) eller bortskaffas (D) (instr. 3, 4 och 5)
    Antal 200 000

    Pris 0,453

    5. Antal värdepapper som innehas och Efter Redovisat Transaktion (er) (instr. 3 och 4)
    1,300,000

  2. Emilez skriver:

    Japp, trist att när det väl kommer en insideraffär så är det åt fel håll.

    Pengarna eller aktierna har dock satts in i en trust

    “Shares have been disposed/transferred per an agreement established on January 10, 2014 between the Beneficiary and the AllOhio Charitable Remainder Unitrust (CRUT).”

    Antagligen är det samma sak som en ren sälj men det beror på hur trusten funkar. Trusten går ut på att betala ut några procent av värdet per år av värdet till den som satte in pengarna om jag fattar saken rätt. Kanske säljs aktierna och istället placeras pengarna om, men kanske behålls aktierna i trusten. Jag vet inte hur det funkar. Man ska nog se det som en ren sälj tills vidare.

  3. Tobias skriver:

    Hej, ja det känns ju som att det är så med tanke på hur kursen falle bakåt men det brukar ju vara så vid den här tiden på året att aktierna faller bakåt. Speciellt jorbruk då resultat kommer efter samt att sino är i stor uppbyggnads fas.

Lämna en kommentar