Cassandra har humor

Cassandra publicerade ytterligare en omgång frågor och svar i fredags. Det var lite ditt och datt men det som var lite kul var att de tog med en bonusfråga.

Bonusfråga:

När tar detta elände slut vad händer med 002 003 1500 reaktor ni säger inte ett skit !!!! Vad är detta för luft bluff lögn vet inte vad man ska säga mera skärp er!!! Dom där fula äckliga gröna kontejner som ni målar säger inte ett skit. Ja mars ut är väl er sista chans välkommen dommedagen!!

Tack för trevligt mail och synd att du inte gillar färgen ;-)  Vi hänvisar till rapporter då vi inte publicerar aktiekursdrivande information på nyhetsflödet enligt börsreglerna.

Kul med lite humor. Får hoppas att deras pengar trillar in snart.

Etiketter:

3 kommentarer till “Cassandra har humor”

 1. hankman84 skriver:

  Haha

  Jag tog position i Cassandra på högre kurser än nu, med tanke på JF-nisse som spekulerade i 100 kr. Men det blev under 50 kr istället. Gick ut på 53,50.

  Jag tror fortfarande på Cassandra, kanske köper om det blir en större nedgång. Kanske köper ändå, får se. Problemet för mig är att jag har en belånad portfölj och vill inte öka belåningen och ta risken för överbelåning pga ett nytt köp i Cassandra som jag redan bränt mig på.

  Jag antar du har en sudd Cassandra. lycka till! Det blir spännande att följa utvecklingen i Cassandra. Men nu har jag bara Sino Agro Food som den riktiga kryddan i portföljen, dem behåller jag.

 2. Emilez skriver:

  Japp man får vara lite försiktig med belåning särskilt med såna här riskabla bolag. Har en sudd Cassandra ja, inte ett tungt innehav men ändå aningen mer än vad som känns bekvämt faktiskt nu så länge de inte fått betalt än.

  Ja Sino är egentligen spännande nog. Får hoppas det händer nåt positivt med kursen i år.

 3. Your individual reasons why you are credit the financing happen to live matchless with your privateness is without a doubt upright. Via mode of essentially straightforward mortgage approvals, not a lot questions instructed and money deposited within your tends to make acquiring a speedy steady cash move forward an important hurting limitless of charge and even attractive expertise. A additional advantageous tied with no forms generates finding a fast notes go forward feature extra much easier.

Lämna en kommentar