Sino Agro Foods Q2-rapport ute

Du kan läsa rapporten här. Ingen pressrelease har kommit ut än men den kommer säkert nån gång idag. Vinst per aktie var tolv cent, medans spekulationerna på olika forum har legat på 14-15 cent per aktie.

Det som inte minskat är antalet aktier, som viktat ökat från 81 miljoner till 122 miljoner på ett år.

Vi får hoppas att Solomon har nåt positivt att säga angående listning och finansiering i konferenssamtalet.

Etiketter:

3 kommentarer till “Sino Agro Foods Q2-rapport ute”

 1. Andreas skriver:

  Kommer du fortsätta att ligga lång? Sådan sjuk utspädning, hoppas verkligen det fixar sig snart. Annars kommer fler och fler tröttna (dom som inte gjort det redan).. Tråkigt att vi backade i EPS med.

 2. Emilez skriver:

  Hej Andreas!

  Ja jag har i dagsläget inga planer på att sälja, även om det kan ändras.

  Och visst håller jag med om att utspdningen är sjuk. Förra året vid den här tiden snacade han om en alternativ plan på mindre xapex men han ignorerade tyvärr småaktieägarna och körde rätt in i kaklet med den dyra capexplanen – detta har orsakat aktieägarna mycket lidande.

  Får hoppas att han har nåt vettigt att säga imorgon och att han fokuserar på de viktigaste ämnena som är utspädning och finansiering+listning i mitt tycke.

 3. Andreas skriver:

  Även jag kommer att sitta kvar, det känns som att det är slutfasen trots att bonden inte verkar sluta så lyckligt.
  När vi får bort utspädningen och finansieringen är klar så kommer aktien dra iväg långt. Och då kommer även Penser bank inte ha några tvivel kvar. Förhoppningsvis går en privat investerare upp och täcker de 15 miljoner dollarna som krävs eller åtminstone en del av det.
  Det kan ju hända fortare än vi tror.

Lämna en kommentar