SIAF sviker aktieägarna igen: Tri-way-utdelningen skjuts upp

SIAF sviker aktieägarna igen, utdelningen av Tri-way-aktier skjuts upp. Anmärkningsvärt så klart att en utdelning ställs in och skjuts på framtiden efter att ett ex-datum redan annonserats. Jag som köpte på mig extra aktier inför ex-datumet blev nu blåst på konfekten, något som jag tror hände fler än mig. Dessutom har priset på aktierna sjunkit kraftigt i processen.

Riktigt dåligt skött av SIAF/Tri-way när dem redan skjutit på utdelningen i ett år och haft gott om tid att förbereda sig. Tekniskt sett kanske det var Tri-way som skötte detta men bolagen är ju tätt sammanlänkade så man kan lika gärna beskylla SIAF med.

Etiketter:

6 kommentarer till “SIAF sviker aktieägarna igen: Tri-way-utdelningen skjuts upp”

 1. Anders B. skriver:

  Vilken röra låter otroligt suspekt med tanke på denna lednings historik
  Första gången jag vart med om att ett bolag jag äger ställer in en utdelning

 2. Stefano skriver:

  Varför envisas ni med att äga denna skiten som Nisse tryckt ned i halsen på folk i så många år nu. Uppenbart sedan länge att detta är en scam av stora mått.

 3. Per skriver:

  Helt fantastiskt dåligt. Följer flödet på investorshub men det går ju inte att lita på vad folk skriver där.
  Vad är din bild, är det lagligt det man gjort? att ställa in utdelningen i efterhand..? Jag som dig köpte på mig innan för att ta del av den och nu är den inställd och aktien rasar.
  Kommer vi att se stämningar nu?

 4. Emilez skriver:

  Samma här Anders.

  Bra fråga Stefano.

  Per, jag har ingen aning om det är lagligt eller inte. Till synes beror det på inkompetens och inkompetens är kanske inte olagligt ens i det här fallet. Ingen aning om vi kommer få se stämningar eller inte.

 5. Stefano skriver:

  Anders B.

  Snarare så att Nisse insett sitt misstag och/eller sålt alla sin aktier. Att ingen stämmer Nisse är ju också egendomligt. Så som han har pushat alla medlemmar att köpa i 10 års tid, det finns ju inget liknande att jämföra med. Hela historien med Sino Agro Food är inget annat än ett välregisserat bedrägeri och ni håller alla i Svarte Petter med andra har gjort miljoner och åter miljoner.

Lämna en kommentar