SIAFs Ph.D. föreläser om akvakultur

Video att se för den intresserade. Att SIAF har en så välrenommerad Ph.D. som en av ledarna för sin akvamegafarm är ett stort plus, det ökar chansen att det hela blir en succé och det ökar även SIAFs trovärdighet väldigt mycket.

Vad gäller SIAFs aktie så är vi inne i en liten händelselös period där vi väntar på nyheter. Dock börjar sig stiltjen att närma sig slutet eftersom vi i slutet av mars får Q4-rapporten samt bara nån månad därefter Q1-rapporten. Dessutom får vi två konferenssamtal i samband med detta.

Förhoppningsvis får vi även en pressrelease om att lånelöftet kvantifierats så att vi får veta hur stort belopp dem i slutändan får låna samt till vilken ränta. Förhoppningsvis kommer den pressreleasen innan Q4-rapporten men det är inte säkert. Har vi otur så blir det inte ens en pressrelease utan dem tar bara upp det i rapporten – men det vore tråkigt att inte utnyttja den PR-möjligheten.

Vi är med andra ord inne i en lite tråkig period som kan hålla på kanske i upp till sex veckor sen men efter det tror jag att det blir mer intressant.

Etiketter:

2 kommentarer till “SIAFs Ph.D. föreläser om akvakultur”

  1. Strindberg skriver:

    Erhöll svar idag.

    Har bolaget för avsikt att komma med en pressrelease när lånet är helt klart och lånebelopp och ränta är fastställd eller blir det bara några rader i påföljande delårsrapport?

    Det avses absolut kommuniceras.

  2. Emilez skriver:

    Ok Strindberg, tack för info bra att veta. Då har vi en pressrelease att se fram emot.

Lämna en kommentar