Svenska journalister och populistiska partier

Svenska journalistkåren är en vänsterkår där 57% 2011 sympatiserade med de extrema partierna Miljöpartiet, Vänsterpartiet och FI.

Ett av de tydligaste exemplen på journalistkårens partiskhet är att de kallar alla partier de inte gillar för populistiska partier. Det är ett nedsättande ord som journalistkåren använder för att trycka ner människor med andra åsikter än dem, framförallt de med åsikter om att invandringspolitiken behövts ses över.

Jag blir förskräckt när jag angående BREXIT-omröstningen hör SVT och Sveriges Radio bjuda in personer som om och om igen kallar de som står för en invandringsrestriktiv linje för populistiska.

Antingen behövs en rejäl utrensning i public service eller så kan de lägga ner public service helt och hållet. Statsbidragen till privat press bör också reduceras nåt enormt.

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Svenska journalister och populistiska partier”

 1. 25 procent 2018 skriver:

  Det finns en hel hög med skällsord svensk media och svenska politiker tar till när de saknar motargument. Rasist, anti-feminist, fascist, populism och så vidare.
  De behöver heller aldrig stå till svars när de ljuger. Om man t.ex. skickar ut ett Facebook-inlägg eller twittrar något som får kraftigt mothugg skyller man det på en enskild medarbetares misstag och lovar att “se över sina rutiner”. Det är den mest genomskinliga ursäkt man kan tänka sig, ändå kommer de undan med den varje gång.
  För er som inte kollar på Angry Foreigner på YouTube än, ni borde slänga ett öga. Tycker den här videon är passande med tanke på ditt inlägg: https://www.youtube.com/watch?v=FnbHkp8LJYs
  Han är öppen med att han går på socialbidrag, och jag tycker det är de absolut mest väl spenderade skattepengarna! Det är för få som vågar prata om alla problem med det här landet och sätta sitt ansikte på det. Varför är det så i Sverige? Enkelt, du blir uthängd som rasist, fascist, anti-feminist osv osv. Det spelar ingen roll om du presenterar fakta. Det här landet styrs helt och hållet baserat på känslor nu för tiden. Fakta, logiska argument och pragmatiska lösningar här dåtiden till.

 2. Emilez skriver:

  25 procent 2018, japp det är som du säger.

  Killen du länkade till verkar ju intressant :-) Första gången jag hör talas om honom men han verkar ju ha ganska många tittare.

Lämna en kommentar