SIAF konferenssamtal Q1

SIAF hade i fredags sitt konferenssamtal för första kvartalet 2016. En liten sammanfattning hittar du här och länk till själva konferenssamtalet finns här.

Tyvärr  verkar det bli lite försening av produktionsstarten av megafarmen men det verkar bli av i Q4:a i alla fall.

Ett större konventionellt banklån eller kreditlina verkar vara på gång inom kort. Det kändes som att det inte var långt från att färdigställas eftersom de hade övervägt ett par gånger om de skulle släppa mer information redan nu men av juridiska skäl valt att inte göra det.

Solomon har som mål att öka börsvärdet till 2-3 miljarder dollar inom ett par år. Det borde innebära ungefär en tjugodubbling från dagens nivå om det blir verklighet, men det är givetvis ett stort om. Jag hade inte klagat om Solomon lyckades och det håller jag så klart tummarna för.

En annan positiv sak är att Fredrik Danielsson jobbar hårt för företaget, så läget på den fronten är bra även om han inte gått med i styrelsen.

Ledningen verkar inställda på att en avknoppning av nåt slag blir klar i år. Den som lever får se.

Etiketter:

3 kommentarer till “SIAF konferenssamtal Q1”

  1. Dani skriver:

    Det känns jäkligt bra efter detta CC. Jag hoppas vi får se en ketchupeffekt av allt jobb som gjorts senaste året!

  2. Emilez skriver:

    Japp Dani även jag fick en positiv känsla.

  3. Roger Larsson skriver:

    Känns som de kan va bra nyheter på gång den stiger hela tiden…..men alldeles för dålig omsättning. Det kan vara så att folk chansar på att de är bra. .de hade kännts bättre om omsättning var med…men men den som lever får se.

Lämna en kommentar