SIAF presenterade sin fiskverksamhet i Oslo

SIAF höll nyligen en presentation om sin fisk- och räkodlingsteknik i Norge. Presentationen kan du läsa här. Presentationen hölls av Anthony C. Ostrowski, Ph.D., Chief ScienJfic Officer, SIAF.

Jag får aktiskt känslan av att SIAF närmar sig att bli ett riktigt proffsigt företag. Allt fler pusselbitar faller på plats. En proffsig ledare  av forskningsverksamheten i kombination med en storskalig fiskodling. Visserligen behöver SIAF mer kapital, runt 100 miljoner dollar har jag hört (vet inte om det stämmer). Även om den kapitalanskaffningen skulle medföra utspädning så tror jag att SIAF är en bra aktie på sikt. Att SIAF blir bra på sikt är ju tyvärr nåt man fått säga alldeles för länge visserligen.

Det jag längtar efter är att SIAF blir en stabil utdelare, men om de lyckas få till en bra värdering på annat sätt får det väl duga också. SIAFs VD Solomon brukar ju alltid hítta nya möjligheter att växa och hittills har all vinst gått till att finansiera det.

Hur som helst, storskalig fiskodling i kombination med forskning och utveckling kan vara det som gör att SIAF kan ta steget till att bli något riktigt bra.

I samband med presentationen hölls också en hel del personliga samtal med potentiella investerare eller långivare.

Etiketter:

2 kommentarer till “SIAF presenterade sin fiskverksamhet i Oslo”

  1. SIAF! skriver:

    Glöm inte att Dr. Ostrowski även höll sin presentation i Stockholm igår kväll. Förhoppningsvis nådde det ut till nya potentiella investerare, men jag tror vi får vänta veckor eller månader innan de i så fall köper. Om det handlar om större investeringar åtminstone.

  2. Emilez skriver:

    Aha ja det var ju bra att han gjorde det. Ja sånt här arbete är ju långsiktigt, men fortsätter dem marknadsföringsarbetet får dem nog in fler och fler.

Lämna en kommentar