Landets könsfördelning har pajats

Jag skrev för nån månad sen om att Hans Rosling sagt att p.g.a. de ensamkommande “barnen” (inga ålderskontroller görs än och fusket är antagligen omfattande) så förändrades könsration bland tonåringar under 2015 från 105 till 113 pojkar per 100 flickor.

– Det blir med nödvindighet någon som inte hittar en partner, en pojke på sex kan inte hitta en partner.

Det blir ju även en påverkan för män i övriga åldersgrupper, men den syns tydligast bland ungdomar. Men varje svensk man som berövas möjligheten att hitta en partner är ju ett stort svek av de etablerade partierna och media eftersom det är dem som är dem skyldiga. Personligen har jag en partner nu så det är inte enbart personlig bitterhet som gör att jag är upprörd utan jag tror att de flesta förstår problematiken i att helt förstöra ett lands könsbalans.

En liten uppdatering är att Expressen säger att Sverige nu har större pojköverskott än Kina i vissa ådersgrupper. Det är bra att Expressen reagerar på detta och SvD och Expressen har höjt sig de senaste 1-2 åren men det var alldeles för sent och även så sent var det bara ett fåtal tidningar som skärpte sig en smula. DN, Aftonbladet och många andra har inte skärpt sig ens nu.

Vid årets slut gick det 123 stycken 16- och 17-åriga pojkar på 100 flickor i Sverige, enligt Hudsons beräkningar. I de ålderskategorierna är könsobalansen därmed större än i ettbarnspolitikens Kina.

Kom ihåg att det är medias och dem etablerade partiernas fel att det blev på det här viset. Lita inte på dem.

Uppdatering: Amerikanska Foreign Policy behandlar ämnet om den svenska naiviteten vad gäller vuxna asylsökande som hävdar att de är barn.

Etiketter:

2 kommentarer till “Landets könsfördelning har pajats”

 1. 25 procent 2018 skriver:

  Invandringen är drivande i två avseenden att det nu blivit såhär. Dels den uppenbara anledningen, de flesta som kommer hit är män. Även om man gärna vill framställa det som att det är familjer som kommer hit i svensk media. Familjer och ensamkommande “barn”.
  http://www.migrationsverket.se/download/18.7c00d8e6143101d166d1aab/1451894593595/Inkomna+ans%C3%B6kningar+om+asyl+2015+-+Applications+for+asylum+received+2015.pdf

  Drygt 70% av de som kommer hit är män. Observera också att mer än hälften av alla barn som sökte asyl i Sverige 2015 var ensamkommande. Låter inte det lite märkligt i sig? Speciellt när det enda man hör om i media är familjer med allt mellan 3-8 barn som kommit hit.
  Orsaken till att många ljuger om att de är barn kan nog enkelt förklaras av anledningarna som tas upp här:
  http://sv.gatestoneinstitute.org/6215/flyktingbarnen-invaderar-sverige
  * Man får snabbare asyl som barn (och ingen kontroll görs om åldern stämmer).
  * Man får i efterhand ta hit sin familj. Alla har nog hört begreppet “ankarbarn”.

  Den andra orsaken till att invandring bidragit till skevare könsfördelning är fria aborter fram till vecka 18 och möjligheten att ta reda på kön från vecka 11 gratis. Oönskade döttrar aborteras.

  “Vi har tillförlitliga siffror över könsfördelningen i landet sedan 1749, och under hela denna period har kvinnorna varit i majoritet. Men skillnaderna har minskat snabbt på senare år – till och med snabbare än väntat, eftersom SCB häromåret förutspådde att skiftet som nu skett skulle ske 2017.”
  http://fof.se/tidning/2015/6/artikel/nu-ar-mannen-fler-kvinnorna

  “–Om man har tre fyra flickor och är från Turkiet är det rätt hårda krav på dem att föda pojke. I det enskilda fallet kan jag förstå problematiken.”
  http://www.svd.se/varning-om-abort-pa-grund-av-kon

  Jag menar att vissa grupper aborterar flickor oavsett om de har barn sedan tidigare eller inte. Tittar man t.ex. på den här bilden från artikeln i Forskning & Framsteg, är det föga förvånande vilka länder som har ett överskott på män.
  http://fof.se/sites/fof.se/files/150632_1.jpg?itok=Y44QZCFf

  Överskott på unga män är aldrig bra. Jag är övertygad om att det kommer att spä på de problem som vi redan har med våldtäkter och våld mot kvinnor. Även våld män emellan, misshandel/rån/dråp/mord tror jag kommer bli vanligare med den här skevheten.

  Jag undrar om man kan öka antalet flickor i Sverige genom att t.ex. subventionera adoption av flickor? Det kanske kan påverka lite åtminstone, då det är väldigt dyrt att adoptera. Det vore förstås inte PK att subventionera adoptioner av flickor.

  En sak att fundera på:
  Om Sverige fortsätter att ta emot motsvarande 1-2% av sin befolkningsmängd, och 70% av de som anländer är män. Hur påverkas då könsfördelningen över tid? Hur ser det ut om 5, 10 och 20 år?

 2. Emilez skriver:

  “Om Sverige fortsätter att ta emot motsvarande 1-2% av sin befolkningsmängd, och 70% av de som anländer är män. Hur påverkas då könsfördelningen över tid? Hur ser det ut om 5, 10 och 20 år?”

  Japp en intressant fråga. Mycket hinner hända på den tiden men gissningsvis kommer mansöverskottet i Sverige att förvärras ytterligare. Sen tror jag inte att Sverige kommer fortsätta ta emot i den takten, då skulle det bli uppror antagligen.

  Sen pågår det ju en del positiva saker i Europa, t.ex. gränskontroller.
  https://samtiden.nu/23562/osterrike-och-slovenien-stanger-granserna/

  Hade EU:s yttre gräns skyddats hade ju inte gränskontrollerna behövts men som läget är så behövs dem. Sveriges gränskontroller är än så länge för mesiga och vi får förlita oss på att andra EU-länder går längre och hjälper oss. Om SD + M tar makten i ett ev. extraval vore det ju bra.

Lämna en kommentar