SIAF tiodubblare enligt Fredrik Danielsson i sparpodden

Lyssna på podden här. Enligt en forumpostare på iHub så säger Fredrik Danielsson från Eurochina Capital att SIAF till låg risk kan bli en tiodubblare från nivån EuroChina Capital gick in på. Sug på den och lyssna på podden. Själv har jag inte hunnit lyssna än.

Etiketter:

6 kommentarer till “SIAF tiodubblare enligt Fredrik Danielsson i sparpodden”

 1. Roger Larsson skriver:

  De är stort !!!! Vi ser aldrig mer 12 !

  Ha en bra midsommar

  Roger

 2. Tobias skriver:

  Grym podd!

 3. Emilez skriver:

  Har också lyssnat nu, och japp den var riktigt grym :-)

  Tiodubblingen gällde från den nivå som EuroChina Capital gick in på, ej dagens nivå. Dock är även det bra mycket högre än dagens kurs.

  Ha en bra midsommar på er!

 4. David skriver:

  Härifrån är det 3-4 ggr som gäller?

 5. Emilez skriver:

  Jag uppfattade det så David, men man skulle nog behöva lyssna igenom det igen för att vara säker. Sen är det ju ingen exakt vetenskap det där.

 6. Andreas skriver:

  Fredriks lån/konvertibel var ju 10 dollar eller 7,5 dollar med rabatten.

  Med rabatten då på 7,5 dollar/aktie så skall det ju alltså öka nästan 6 gånger härifrån med LÅG RISK som han pratade om, och så jag uppfattade det så gäller det inom ganska kort tid. Han pratade ju även om väldigt bra långsiktig hög tillväxt tack vare guldgruvan/mega farmen.
  Och att det såg väldigt bra ut med dagens pris på räkorna, men att man trodde kunna se sig en ökning i priset eftersom många som odlar förstör sjöar så man inte kan odla dessa räkor där igen. Bra att detta är ett helt ekologiskt bolag, riskerna krymper genom detta.

  Blir nog några spännande år nu :)

Lämna en kommentar