Ny video från megafarmen

Den här videon är alldeles färsk och visar utvecklingen på det som ska bli den stora fiskodlingen i Zhongshan.

Etiketter:

7 kommentarer till “Ny video från megafarmen”

  1. Roger Larsson skriver:

    Hej pratar vi månader eller år innan anläggning ger pengar?

    Mvh Roger

  2. Ewa skriver:

    Anläggningen ger redan pengar i och med att den byggs.
    Man kommer även att erhålla intäkter så fort försäljningen kommer igång vilket bör bli redan i sommar. I och med att man inte äger något i anläggningen så blir det mindre summor. Man har monopol på försäljningen och då tjänar man pengar på vidareförsäljningen.
    Det är bara att hoppas att man lyckas ordna en bra finansiering så att man kan äga en stor del av anläggningen om några år. Det kommer inte bli något inköp i anläggningen i år, det blir först när volymerna har ökat. I de mindre anläggningarna har målet/ambitionen varit att man ska äga 75% efter ett par år. Man har inte kommunicerat hur stor del man siktar på att äga av megafarmen. Denna anläggning kommer med tiden att generera enorma summor till aktieägarna. Det är bara att köpa på sig aktier och lägga i byrålådan och invänta de stora utdelningarna som kommer att börjas betalas ut från och med nästa år. Det kommer att bli oerhört intressant att få se vilken utdelningspolicy man kommer att välja. Man kommer att kommunicera den under året, gissningsvis får vi veta den först i slutet av året.

  3. Emilez skriver:

    Ja pengar genererar den nog redan i form av konsultintäkter, men försäljning av varor kanske dröjer till slutet av året innan det ger nåt märkbart säger min magkänsla ;-) Men om de inte ordnar finansiering kommer pengarna kanske gå åt till att köpa andel i megafarmen – det kanske inte blir åt fritt kassaflöde från den på flera år i så fall – såvida de inte ordnar extern finansiering för att köpa in sig i den.

  4. Roger Larsson skriver:

    Tack för svaren:)
    Undra vad aktien står i om 2 år ??! ;)

    Mvh Roger

  5. Emilez skriver:

    Ja förhoppningen är ju att den står i mångdubbelt av vad den står i idag :-) Men man vet ju aldrig vad framtiden bär med sig.

  6. Roger Larsson skriver:

    Hej alla siafere.
    Ser ut som aktier ägare håller i sina aktier just nu.
    Någon som vet något?
    Den smyger sakta uppåt

    Mvh Roger

  7. Emilez skriver:

    Hej Roger! Ja svårt att säga vad uppgången beror på. Kanske att finansaktierna som var kvar att dumpas håller på att ta slut. Eller helt enkelt en normal kursrörelse i en undervärderad aktie. Eller kanske det bara är brus, SIAF-aktien rör sig ju ganska mycket både upp och ner.

Lämna en kommentar