SIAF får kreditlina på tio miljoner dollar?

Okej detta är bara ett rykte som inte behöver vara sant. Men å andra sidan finns det en del detaljer i ryktet som gör att jag inte avfärdar det helt. Det ryktas enligt nedanstående hemsida att SIAF kommer få en kreditlina på tio miljoner dollar från HSBC inom sex veckor. Detta vore givetvis väldigt positivt för SIAF, dels för att det borde köpa några månaders tid då de inte behöver ge ut aktier och dels för att de har tio miljoner dollar mindre kvar som de behöver finansera från externa källor. Dessutom kan jag tänka mig att om de väl fått ett lån från HSBC så kanske de lättare kan få lån från andra sen. Hur som helst så är detta bara ett rykte så välj själv hur stor sannolikhet du vill tillskriva det. Jag hämtade informationen från den här sidan och nedan återger jag texten. Hur “Sierra Equity Review” (vad det nu är för skum sajt) fått reda på den här informationen (om de inte hittat på den) är en öppen fråga.

Sino Agro Foods (SIAF) To Receive HSBC Institutional Financing In The Form Of $10 Million Revolving Credit Line Within The Next 6 Weeks Ventures Sierra World Equity Review

Latest Projections: Sino Agro Foods (SIAF) To Receive HSBC Institutional Financing In The Form Of $10 Million Revolving Credit Line Within The Next 6 Weeks Ventures Sierra World Equity Review.

 

Etiketter:

2 kommentarer till “SIAF får kreditlina på tio miljoner dollar?”

  1. Petrejus skriver:

    Sannolikt ett lika osant som oseriöst rykte.

  2. Emilez skriver:

    Sannolikt ja.

Lämna en kommentar