SIAF presentation ute, ljudfil + powerpoint

Nu kan du ladda hem den powerpoint som SIAF använde under gårdagens presentation, samt en ljudfil från presentationen som jag tror en privatperson spelat in (har inte lyssnat än).

Än så länge blandade nyheter ute, First North-listningen med Penser kan eventuellt ha misslyckats men SIAF kommer istället att satsa på att lista sig på Nasdaq för att sedan ta fast track till First North vilket enligt bolaget i allra bästa fall med vinden i ryggen kan ske innan nyår. Bolaget kommer även genomföra en omvänd split. Jag hoppas det kommer en förklaring på varför de inte kunde lista sig på First North redan nu med hjälp av Penser.

Bolaget har även presenterat nyheter vad gäller finansiering, det låter som att de ska använda aktier som säkerhet för ett lån och att antalet tillåtna aktier (authorized shares) kommer att utökas. Om detta går vägen så är det ju trevligt och vi slipper se mer finansieringsaktier säljas på marknaden – går det inte vägen så lär vi säkert få se fler finansieringsaktier.

Intressant är att de i slide 11 i powerpointpresentationen estimerar att nio miljoner dollar ska komma in i bolaget genom att emittera aktier. Om bolaget håller sig till den planen borde det innebära att de i stort sett inte kommer ge ut några mer aktier från och med nu (då bortsett från om ett antal aktier användas som säkerhet för ett lån, men dem aktierna borde kunna makuleras när lånet har betalats tillbaka i så fall).

En annan sa som nämndes på iHub var att S1-processen skulle vara klar snart vilket borde innebära att bolaget snart kan bli mer öppna i sin kommunikation igen.

Uppgifterna känns lite svajiga just nu så det kan komma förtydliganden och ändringar sen.

Det finns även ett transcript från ljudfilen som några jobbar på, det är dock inte klart än men värt att läsa ändå.

Etiketter:

Lämna en kommentar