SIAFs konferenssamtal

Jaha då har SIAF haft ännu ett konferenssamtal. Solomon Lee talar om företagets räkodlingsteknik som en revolution men dessvärre är det jag tog med mig från lyssningen av det här konferenssamtalet att det kommer att ges ut ett stort antal fler aktier nu under hösten. Kanske har de här extra aktierna redan getts ut nu, finns risk för att dem träffar marknaden om ett halvår.

En positiv sak är att det kommer att tecknas ett antal nya kontrakt nu under hösten.

En intressant sak är att Solomon i konferenssamtal nämner att dotterbolaget Sanjiang har fått ett lån på omkring 3 miljoner dollar, vilket stämmer överens med vad som stod i artikeln som publicerats av en lokal kinesisk regeringssida.

Solomon missade att besvara frågan om varför inga pressreleaser gjorts under sommaren, men jag mailade deras IR-ansvarige och han skrev att bolaget hade ett avtal med PR Newswire som ger möjlighet till ett i förväg bestämt antal pressreleaser per år, och att Solomon ville spara pressreleaser för att get ut pressreleaser i höst. Ska man se det från den ljusa sidan så innebär det att vi antagligen får se fler pressreleaser i höst.

Ladda ner konferenssamtalet här.

Etiketter:

Lämna en kommentar