Ny kinesisk artikel om SIAF

Jag hittade den här kinesiska artikeln som jag tror handlar om SIAF.. Kan vara värt att läsa. SIAFs biffkoverksamhet verkar beskrivas i positiva ordalag. Lägger in den Google-översatta versionen nedan.

Editering: Hittade även en till artikel där SIAFs dotterbolag verkar omnämnas. Jag tolkade det som att SIAFs dotterbolag är det enda av de omnämnda bolagen som lyckats få ett banklån, och att det är svårt att få banklån. Lånet verkar vara på 20 miljoner yuan.

Editering 2: Hittade även en ny jobbannons från SIAF. Det är ett redovisningsjobb.

“Sanjiang Yili” modell är värt att lära
Xining Kommunal Bureau of Statistics: http://xntjj.xining.gov.cn Källa: Xining Kommunal Bureau of Skapad Statistik: 2012, 9 augusti
Nyligen provinsen Qinghai Huangyuan Sanjiang Yili Agricultural Co, Ltd, forskning, genom forskning att mogna mönstret av företaget och återvinningsindustrin kedjan är värt stadens jordbrukarna att lära av, och nu status quo och resultat erfarenhet av utveckling av företaget rapporten är följande :
Först de grundläggande profilerna
Qinghai-provinsen Huangyuan Sanjiang Yili Agricultural Co, Ltd är gemensamt investeras av Yili jordbruket Corporation och Trade Co, Ltd i Guangzhou hem Wo en samling av jordbruks-odling, boskapsskötsel och försäljning av produkter och Highland jordbruks-och animalieproduktion teknisk forskning och utveckling, projektledning, projektering, ett av fem moderna jordbruk och boskapsskötsel företag, Huangyuan Folkets regeringen fokus på stöd och delta i byggandet av den stora västra området “Agricultural Hi-Tech Park”. Företaget grundades i augusti 2009, den nuvarande personalen av 102 personer, 16 personer inklusive chefer, teknisk personal 13 personer. Företaget har byggt hand rika färskt kost bröd, gräs bearbetning “Tuokang organiska gödningsmedel bearbetning,” yak “och avel ekologi av de ekonomiska grunderna cykeln demonstration. Basen täcker ett område av 146 hektar, den totala investeringsbudgeten på 123 miljoner yuan, redan nu avslutat en investering på 70 miljoner yuan, är 20 miljoner yuan lån tillämpas på jordbruksprodukter banken för att genomföra. Alla tas i basen för alla typer av projekt kommer att främja lokal jordbruksproduktion och djurhållning inkomster, effektivitet jordbrukare och herdar, regeringens skatter upp, direkt och indirekt sysselsättning för jordbrukare och högskolestudenter spelar en aktiv roll för att uppnå god ekonomisk och ekologisk och sociala förmåner.
För det andra affärsmodellen
Basen för att “stötta rikt färskt näring bröd gräs bearbetning projekt fokuserar på utveckling av hög kvalitet vallodling för boskap skydd, grön mail” jak “,” drag Kang organiska gödselmedel bearbetning, biogas produktion och leverans av djupa bearbetning av animaliska produkter och avancerade projekt marknaden för stöd, baserade i boskap ekonomin i provinsen och justera den industriella strukturen, politiska miljön och den styrande ideologin, för att ge färskt näringsämnen gräs för de flesta jordbrukare är beroende av för att stimulera uppströms (gräs plantering ) och nedströms (köttprodukter, djup bearbetning) branscher, genom “företaget + jordbrukare (bönder)” affärsmodell, under förutsättningen för marknadsorienterad, den ultimata förverkligandet av företagen, bönder och samhället “win-win”.
Genomförande av “3D” ny kultur-modellen, kan bönderna anförtros att höja inköp av hög kvalitet boskap, lantbrukare endast under utfodring av “stötta rika, färskt nutrition bröd gräs kan erhållas fri bas lada, enhetlig mjölkning, medicinska och epidemi förebyggande och försäljning av tågtrafik. De ombordstigning klasser och klasser delegera två lägen. Boarding klassen investeringsfinansiering bas för att ge en enhetlig utfodring art, för att säkerställa att den lägsta avkastningen under investeraren inte behöver delta i förvaltningen och driften av det företag som ansvarar för utfodring, hantering och enhetliga försäljning, kommer att få utdelning. Uppdragsutbildning kategorier av investerare besluta om sina egna arter, av “jak” hanteras. Plantskola under bolagets enhetliga utfodring, vaccinering, försäljning och andra one-stop service, tar inte ut perioden inte några avgifter. Slakt eller mjölk uppsamling enligt konventioner en enhetlig lösning, efter avdrag för kostnaderna i enlighet därmed. De största fördelarna med denna typ av samarbete är att minska jordbruk kostnaderna genom storskalig koncentrerad utfodring, uppfödning risk för att minska bördan av bakgård hushållen att förbättra kvaliteten på kött och mjölk, i syfte att uppnå maximal ekonomisk effektivitet.
Dessutom har basen en strikt och sofistikerat system för hantering, allmänt känd som “Seven” statistisk behärska alla aspekter av erfarenhet av mödravård, intrapartal, postpartum, tjänster vaccination återfinns på varje huvud av nötkreatur register.
Tredje, den specialprodukter
Bas och boskap institutioner i nära samarbete, en viktig länk i den cirkulära kedjan av hela djurhållning forskning och utveckling, och ständigt förbättra värdet av produkterna.
(A) “jak” nötkött av hög kvalitet
Bullpenen av bolagets köttdjur gårdar med mer än 1000 miljoner renoveringsprojekt är färdigspelad, den viktigaste avel Simmental, Charolais nötkött av hög kvalitet nötkreatur. Företaget boskapsskötsel, färskt kött och kött upp till 58%.
(B) för att “stötta de rika är” färskt gräs näring bröd
Basen och Sydkinesiska universitet FoU-samarbete för att “stötta rika, färskt nutrition platå bröd gräs av hög kvalitet, färskt havre, pilar tungan ärt interplanted och rågvete kvalitet foder som den viktigaste råvaran, kompletterat med spårämnen, med oberoende immateriella rättigheter mikrobiell jäsning, har produkten för att korna i laktation mjölkavkastning har ökat kraftigt förbättra nötkreatur i foder omräkningskursen och förkorta nötkreatur utfodring cykel fördelar.
(C) “Tuokang” bio-organiska gödningsmedel
“Tuokang” bio-organisk gödsel till Qinghai kvaliteten av den ursprungliga ekologi av nötkreatur, får gödsel som den viktigaste råvaran, den oberoende utformningen av tillämpad vetenskap, genom modern teknik, jäsning, filtrering, förädlas till en granulat eller pulver, med aktiveringen av näringsämnen i jorden förbättra markens totala struktur, förbättra motståndet av grödor för att förbättra effekten jorden buffring och gröna föroreningar fria egenskaper.
(D) biogas-projektet
Planeringen och byggandet av den omfattande användningen av infrastrukturbaserad biogas projekt i avel gårdar. Utformas i enlighet med principerna för nedsättning, data, ljud ekologi “. Behandlingsprocessen för CSTR + Gasutrustningar skåp processen, biogas som används för området området elproduktion och den omgivande landsbygden matlagning med och för att undvika förorening av miljön, resten som organiskt gödningsmedel av den ekologiska fältet. För att minska utsläpp av föroreningar, omfattande utnyttjande av resurser, återvinning, och spelar en förebild för omfattande utnyttjande av jordbruksavfall i Qinghai-provinsen och jordbrukets kretsloppet av ekonomisk konstruktion.
Fjärde, de ekonomiska fördelarna
Basen är för närvarande den viktigaste inkomstkällan, inklusive de följande fyra block. 2011 inkomster, till exempel:
(A) nötkreatur vinster. Basen i fjol, köttdjur 600 per djur marknadspriset på 12.000 yuan årsinkomst på $ 7,2 miljoner.
(B) bevarande av näringsmässiga bröd gräs inkomst. Basen i fjol producerade 20.000 ton färskt näringsvärde brödet gräs per ton marknadspriset på 650 yuan, den årliga inkomsten på 13 miljoner yuan.
(C) bio-organiska gödningsmedel resultat. Basen i fjol, produktion av bio-organiska gödselmedel 10.000 ton per ton marknadspriset på 950 yuan, den årliga inkomst på $ 9,5 miljoner euro.
(D) själv Steakhouse inkomst. November förra året, biff bas av själv-skapande av “jak” huset, den största produktionen för försäljning av nötkreatur, nuvarande månatliga rörelseresultat på upp till 120 tusen yuan, den årliga inkomsten upp till 1,44 miljoner yuan.
Dessa är bara det senaste året, basen inkomst, med infrastruktur byggandet av basen och ständigt förbättras kommer slaktdjur ökas avsevärt, skall färska nutrition bröd gräs arealen fortsätter att expandera produktionen av bio-organisk gödsel kommer ökar, kommer det bli mer lönsamt inkomst.
Sammanfattning Sanjiang Yili läge är också en stad som är typisk för framgångsrika erfarenhet av att bygga storskalig uppfödning bas för att utforska. Jordbruk Co, Ltd, Qinghai Sanjiang Yili fullt utnyttjande av lokala naturresurser, platsindikerande fördelar och industriell bas, och aktivt utforska hög höjd på de villkor som i utvecklingen av moderna djurhållning produktions-och nya affärsidéer och Huangyuan, Xining stad även i Qinghai-provinsen av modern storskalig boskapsuppfödning basen konstruktionen ger en typisk demonstration och en modell för att främja staden alla typer av storskaliga uppfödning baser med en viktig teoretisk referensram och praktik referens.
“Sanjiang Yili” modell är värt att lära
Xining Kommunal Bureau of Statistics: http://xntjj.xining.gov.cn Källa: Xining Kommunal Bureau of Skapad Statistik: 2012, 9 augusti
Nyligen provinsen Qinghai Huangyuan Sanjiang Yili Agricultural Co, Ltd, forskning, genom forskning att mogna mönstret av företaget och återvinningsindustrin kedjan är värt stadens jordbrukarna att lära av, och nu status quo och resultat erfarenhet av utveckling av företaget rapporten är följande :
Först de grundläggande profilerna
Qinghai-provinsen Huangyuan Sanjiang Yili Agricultural Co, Ltd är gemensamt investeras av Yili jordbruket Corporation och Trade Co, Ltd i Guangzhou hem Wo en samling av jordbruks-odling, boskapsskötsel och försäljning av produkter och Highland jordbruks-och animalieproduktion teknisk forskning och utveckling, projektledning, projektering, ett av fem moderna jordbruk och boskapsskötsel företag, Huangyuan Folkets regeringen fokus på stöd och delta i byggandet av den stora västra området “Agricultural Hi-Tech Park”. Företaget grundades i augusti 2009, den nuvarande personalen av 102 personer, 16 personer inklusive chefer, teknisk personal 13 personer. Företaget har byggt hand rika färskt kost bröd, gräs bearbetning “Tuokang organiska gödningsmedel bearbetning,” yak “och avel ekologi av de ekonomiska grunderna cykeln demonstration. Basen täcker ett område av 146 hektar, den totala investeringsbudgeten på 123 miljoner yuan, redan nu avslutat en investering på 70 miljoner yuan, är 20 miljoner yuan lån tillämpas på jordbruksprodukter banken för att genomföra. Alla tas i basen för alla typer av projekt kommer att främja lokal jordbruksproduktion och djurhållning inkomster, effektivitet jordbrukare och herdar, regeringens skatter upp, direkt och indirekt sysselsättning för jordbrukare och högskolestudenter spelar en aktiv roll för att uppnå god ekonomisk och ekologisk och sociala förmåner.
För det andra affärsmodellen
Basen för att “stötta rikt färskt näring bröd gräs bearbetning projekt fokuserar på utveckling av hög kvalitet vallodling för boskap skydd, grön mail” jak “,” drag Kang organiska gödselmedel bearbetning, biogas produktion och leverans av djupa bearbetning av animaliska produkter och avancerade projekt marknaden för stöd, baserade i boskap ekonomin i provinsen och justera den industriella strukturen, politiska miljön och den styrande ideologin, för att ge färskt näringsämnen gräs för de flesta jordbrukare är beroende av för att stimulera uppströms (gräs plantering ) och nedströms (köttprodukter, djup bearbetning) branscher, genom “företaget + jordbrukare (bönder)” affärsmodell, under förutsättningen för marknadsorienterad, den ultimata förverkligandet av företagen, bönder och samhället “win-win”.
Genomförande av “3D” ny kultur-modellen, kan bönderna anförtros att höja inköp av hög kvalitet boskap, lantbrukare endast under utfodring av “stötta rika, färskt nutrition bröd gräs kan erhållas fri bas lada, enhetlig mjölkning, medicinska och epidemi förebyggande och försäljning av tågtrafik. De ombordstigning klasser och klasser delegera två lägen. Boarding klassen investeringsfinansiering bas för att ge en enhetlig utfodring art, för att säkerställa att den lägsta avkastningen under investeraren inte behöver delta i förvaltningen och driften av det företag som ansvarar för utfodring, hantering och enhetliga försäljning, kommer att få utdelning. Uppdragsutbildning kategorier av investerare besluta om sina egna arter, av “jak” hanteras. Plantskola under bolagets enhetliga utfodring, vaccinering, försäljning och andra one-stop service, tar inte ut perioden inte några avgifter. Slakt eller mjölk uppsamling enligt konventioner en enhetlig lösning, efter avdrag för kostnaderna i enlighet därmed. De största fördelarna med denna typ av samarbete är att minska jordbruk kostnaderna genom storskalig koncentrerad utfodring, uppfödning risk för att minska bördan av bakgård hushållen att förbättra kvaliteten på kött och mjölk, i syfte att uppnå maximal ekonomisk effektivitet.
Dessutom har basen en strikt och sofistikerat system för hantering, allmänt känd som “Seven” statistisk behärska alla aspekter av erfarenhet av mödravård, intrapartal, postpartum, tjänster vaccination återfinns på varje huvud av nötkreatur register.
Tredje, den specialprodukter
Bas och boskap institutioner i nära samarbete, en viktig länk i den cirkulära kedjan av hela djurhållning forskning och utveckling, och ständigt förbättra värdet av produkterna.
(A) “jak” nötkött av hög kvalitet
Bullpenen av bolagets köttdjur gårdar med mer än 1000 miljoner renoveringsprojekt är färdigspelad, den viktigaste avel Simmental, Charolais nötkött av hög kvalitet nötkreatur. Företaget boskapsskötsel, färskt kött och kött upp till 58%.
(B) för att “stötta de rika är” färskt gräs näring bröd
Basen och Sydkinesiska universitet FoU-samarbete för att “stötta rika, färskt nutrition platå bröd gräs av hög kvalitet, färskt havre, pilar tungan ärt interplanted och rågvete kvalitet foder som den viktigaste råvaran, kompletterat med spårämnen, med oberoende immateriella rättigheter mikrobiell jäsning, har produkten för att korna i laktation mjölkavkastning har ökat kraftigt förbättra nötkreatur i foder omräkningskursen och förkorta nötkreatur utfodring cykel fördelar.
(C) “Tuokang” bio-organiska gödningsmedel
“Tuokang” bio-organisk gödsel till Qinghai kvaliteten av den ursprungliga ekologi av nötkreatur, får gödsel som den viktigaste råvaran, den oberoende utformningen av tillämpad vetenskap, genom modern teknik, jäsning, filtrering, förädlas till en granulat eller pulver, med aktiveringen av näringsämnen i jorden förbättra markens totala struktur, förbättra motståndet av grödor för att förbättra effekten jorden buffring och gröna föroreningar fria egenskaper.
(D) biogas-projektet
Planeringen och byggandet av den omfattande användningen av infrastrukturbaserad biogas projekt i avel gårdar. Utformas i enlighet med principerna för nedsättning, data, ljud ekologi “. Behandlingsprocessen för CSTR + Gasutrustningar skåp processen, biogas som används för området området elproduktion och den omgivande landsbygden matlagning med och för att undvika förorening av miljön, resten som organiskt gödningsmedel av den ekologiska fältet. För att minska utsläpp av föroreningar, omfattande utnyttjande av resurser, återvinning, och spelar en förebild för omfattande utnyttjande av jordbruksavfall i Qinghai-provinsen och jordbrukets kretsloppet av ekonomisk konstruktion.
Fjärde, de ekonomiska fördelarna
Basen är för närvarande den viktigaste inkomstkällan, inklusive de följande fyra block. 2011 inkomster, till exempel:
(A) nötkreatur vinster. Basen i fjol, köttdjur 600 per djur marknadspriset på 12.000 yuan årsinkomst på $ 7,2 miljoner.
(B) bevarande av näringsmässiga bröd gräs inkomst. Basen i fjol producerade 20.000 ton färskt näringsvärde brödet gräs per ton marknadspriset på 650 yuan, den årliga inkomsten på 13 miljoner yuan.
(C) bio-organiska gödningsmedel resultat. Basen i fjol, produktion av bio-organiska gödselmedel 10.000 ton per ton marknadspriset på 950 yuan, den årliga inkomst på $ 9,5 miljoner euro.
(D) själv Steakhouse inkomst. November förra året, biff bas av själv-skapande av “jak” huset, den största produktionen för försäljning av nötkreatur, nuvarande månatliga rörelseresultat på upp till 120 tusen yuan, den årliga inkomsten upp till 1,44 miljoner yuan.
Dessa är bara det senaste året, basen inkomst, med infrastruktur byggandet av basen och ständigt förbättras kommer slaktdjur ökas avsevärt, skall färska nutrition bröd gräs arealen fortsätter att expandera produktionen av bio-organisk gödsel kommer ökar, kommer det bli mer lönsamt inkomst.
Sammanfattning Sanjiang Yili läge är också en stad som är typisk för framgångsrika erfarenhet av att bygga storskalig uppfödning bas för att utforska. Jordbruk Co, Ltd, Qinghai Sanjiang Yili fullt utnyttjande av lokala naturresurser, platsindikerande fördelar och industriell bas, och aktivt utforska hög höjd på de villkor som i utvecklingen av moderna djurhållning produktions-och nya affärsidéer och Huangyuan, Xining stad även i Qinghai-provinsen av modern storskalig boskapsuppfödning basen konstruktionen ger en typisk demonstration och en modell för att främja staden alla typer av storskaliga uppfödning baser med en viktig teoretisk referensram och praktik referens.

Etiketter:

Lämna en kommentar