Ny video från Sino Agro Food

Idag kom det ut en ny video från Sino Agro Food. Ska precis kolla på den, har hört att den ska vara bra! Bland annat ska det nämnas att fiskodlingarnas kapacitet kan bli dubbelt så bra som väntat i och med att de kan plantera ut fiskar som redan vuxit till sig lite istället för att placera ut yngel.

Nu har det även kommit en pressrelease om videon.

Etiketter:

4 kommentarer till “Ny video från Sino Agro Food”

 1. Emilez skriver:

  Efter att ha sett videon så kan jag inte säga annat än att jag är imponerad :-) De ska till och med starta en restaurangkedja för att sälja sin egenproducerade biff.

 2. Stefan skriver:

  La in kommentaren under fel (SEC inlägget). Här kommer den igen ang videon.

  Såg bra ut…vi behöver dock några sköna PM till för att vi skall tillbaka över 1 usd. Håller med Danne, Keep up the good work!
  Allt gott,
  Bonebreaker :)

 3. Emilez skriver:

  Hej Stefan,

  Kul att se dig här, känner igen dig ifrån iHub :-)

  Jepp några till sköna PM behövs nog för det. Får hoppas att det kommer i oktober i samband med konferenssamtalet. Jag tyckte de sa att de skulle ha fyra färdiga fiskodlingar i mitten av 2012 och i så fall måste de ju nästan ha ordrarna för två fiskodlingar till klara vid det här laget.

 4. Emilez skriver:

  Det stod visst till och med i pressmeddelandet att det var på gång.

  “Pending government approvals and finalization of contracts, the Company currently has a single site, two module farm also planned to begin construction later this year adjacent to its contracted 100 acre open fish farm bringing the total number of “A Power” RAS modules to four. ”

  Det är alltså en större fiskodling som består av två moduler som är på gång, jämfört med de två som finns/byggs nu som består av en modul var.

  Blir intressant att se om trenden fortsätter med större och större fiskodlingar. Fiskodling nummer två (räkor m.m.) skulle ju till exempel expanderas under kommande år och bli fler moduler.

Lämna en kommentar