Har ni SIAF på OTC så maila siafotc@mail.com

Har ni SIAF på OTC (inte merkur) så maila siafotc@mail.com, The Swede gör en sammanräkning av antalet aktier där för att ta reda på om collateral shares säljs i USA.

Jag vet inte om han kommer komma fram till något men det är ju ganska enkelt att skicka ett mail så hjälp honom i detta tycker jag, om ni har era aktier på OTC i USA.

Etiketter:

3 kommentarer till “Har ni SIAF på OTC så maila siafotc@mail.com”

 1. Fredrik skriver:

  Vad visade ihopräkningen och vad innebär det?
  Vad söker man efter eller vill ha svar på?

 2. SIAF! skriver:

  Man vill veta hur många aktier som egentligen finns tillgängliga för handel på OTC. Anledningen är den kraftiga nedgången. Det känns inte rimligt att så här många aktier säljs på de här nivåerna. Tidigare grova estimat på antalet tillgängliga aktier indikerar att det är något lurt. T.ex. naken blankning. Endast spekulationer förstås, men det känns inte väldigt långsökt att det handlar om manipulation.

  Tidigare ihopräkningar pekade på ca 1-1.5 miljoner aktier som inte hålls av insiders, collateral shares eller “starka händer”. Det fick räknas upp till ca 2.2 miljoner aktier efter att man exkluderade aktierna som ägs av Rochdale (det antas nu att dessa är collateral och ingår således redan i de ca 6 miljoner collateral shares, vilka alla antar vara på OTC, och som det spekuleras i om de används för blankning).

  http://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=134775351

 3. Fredrik skriver:

  Ok, vad händer om så är fallet?

Lämna en kommentar