Hoylu intressant förhoppningsbolag med inkomster

Jag har gjort en liten investering i Hoylu som är ett företag verksamt inom att underlätta samarbete på arbetsplatser genom IT-stöd delvis med hjälp av AG augmented reality. Läs en liten sammanfattning här.

Dem har t.ex. Huddlewall som gör att man med hjälp av ett pennverktyg kan manipulera mjukvaruprogram som projekteras på en vägg. Sen har dem flera andra saker som bord med touchscreen på med tillhörande mjukvara o.s.v.. Hoylu tillhandahåller både hårdvara och mjukvara fattar jag det som.

På min egen arbetsplats kan jag se behovet för liknande lösningar, förutsatt att lösningarna är bra så klart.

Hoylu hade Q1 2017 en omsättning på 2 Mkr och under andra kvartalet 8 Mkr, en imponerande ökning. Bruttomarginalen är hög, 69%. Bolagets målsättning för 2017 är 47 MSEK. Om bolaget lyckas fortsätta växa uitifrån siffran 8 MSEK per kvartal i omsättning så är bolaget väldigt undervärderat då det i dagsläget bara värderas till 39 MSEK, Lyckas bolaget inte bibehålla eller öka omsättningen kan det bli magplask.

För den riskvillige kan Hoylu vara intressant i alla fall. Jag har nyligen börjat följa bolaget så det är möjligt att det finns andra som kan göra mer säkra uttalanden om bolaget. Jag vet att det kan bli magplask ibland med såna här bolag men om dem fortsätter på tillväxtspåret så kan det bli kanonbra. Jag tror bolaget verkar på ett hett område med stor potential.

Etiketter:

En kommentar till “Hoylu intressant förhoppningsbolag med inkomster”

  1. Emilez skriver:

    Ser att dem alldeles nyss lagt upp support på zendesk.
    https://hoylu.zendesk.com/hc/en-us
    Ingen större nyhet men ändå.

Lämna en kommentar