Inkompetenta vägrar debatt om brottslighet

Ingen av de inkompetenta och fega politikerna från varken alliansen eller vänstern var villig att debattera huruvida man borde göra en undersökning på ursprung hos brottslingar med Sverigedemokraterna i Agenda igår. Tidigare har de etablerade partierna förbjudit att det förs statistik över brottslingars ursprung i syfte att mörka migrationspolitikens påverkan på svensk brottslighet, även om det inte var den anledningen de officiellt angav.

Dock hade tydligen en undersökning gjorts 2005 av BRÅ om ämnet så viss minimal efterforskning har ändå gjorts. Men tydligen verkar inte sjuklövern pigga på att en ny undersökning görs. Vad har de att dölja? Jo det dem har att dölja är givetvis att utlänningar från Mellanöstern och Afrika är överrepresenterade i den grova brottsligheten.

Sveriges ökade problem med brottslighet har vi fått helt i onödan för att de etablerade partierna satsat på den mest ineffektiva och samhällsdestruktiva sätttet att hjälpa flyktingar som existerar. Hade dem istället kört på en kombination av de mer effektiva metoderna, hjälp i närområdet samt kvotflyktingar, hade våra problem med ökad grov brottslighet varit oerhört mycket mindre.

Etiketter:

Lämna en kommentar