Ungdomsgäng satte Gävle i skräck med raketer

I fredags satte ett ungdomsgäng Gävle i skräck med raketer. Polismannen hade aldrig varit med om nåt liknande innan sa han. Min åsikt är att det är invandrargäng som ligger bakom och det är ingen vild gissning. Liknande incidenter, bilbränder och annan kriminalitet är vardagsmat nuförtiden på grund av den invandringspolitik som förts.

Alla de etablerade partierna är skyldiga till dessa problem. Det fanns ingen anledning att ta hit dessa människor till Sverige eftersom hjälpen i närområdet var underfinansierad och man kunde satsat på det istället. Dessutom är Sverige omgivet av säkra länder som Tyskland och Danmark och personer som kommer hit från säkra länder är redan säkra och har ingen rätt att få asyl här.

Sverige hade alltså kunnat välja en klok väg att hjälpa flyktingar, baserat på hjälp i närområdet och en del kvotflyktingar. Tyvärr drabbades Sverige av masspsykos och idiotiska politiker och journalister kunde få fritt spelrum under alldeles för lång tid. Jag tycker inte att psykosen är slut än, även om det blivit viss tillnyktring.

Invandringen från Mellanöstern och Afrika är fortfarande på en historiskt sett hög nivå och anhöriginvandringen kommer att bli stor.

Rösta bort de som är skyldiga. Själv köper jag heller inte tidningar från etablerad svensk media för att bojkotta, men gratisläser gör jag dock på nätet. Kanske borde man sluta med gratisläsandet också egentligen.

I Danmark är det andra visor där integrationsministern säger att de flyktingar som inte längre behöver skydd ska återvända hem. I Danmark har dem åtminstone varit någorlunda ärliga mot sig själva även om dem också borde satsat mer på hjälp i närområdet istället för att ta emot så många i Danmark.

Etiketter:

En kommentar till “Ungdomsgäng satte Gävle i skräck med raketer”

  1. Emilez skriver:

    Här är en ny debattartikel om hur ambulanspersonal attackeras i invandrarområden: http://www.dagenssamhalle.se/debatt/uppmaningen-var-inte-raedda-gaeller-inte-laengre-30620

Lämna en kommentar