Kostnaden för flyktingmottagandet i Sverige är dubbelt så stor som UNHCR’s budget för alla 60 miljoner flyktingar som finns i hela världen

Trevligt nog fick jag ett förslag på ämne att skriva om av 25 procent 2018. Han hävdar att enligt den länkade videon med professor Hans Rosling så är Sveriges kostnader för flyktingmottagandet i Sverige är dubbelt så stor som UNHCR’s budget för alla 60 miljoner flyktingar som finns i hela världen, och om det är sant så är det ju sinnessjukt. Jag hinner inte titta på videon just nu då jag ska vara någon annanstans om tjugo minuter, men antagligen kollar jag senare.
25 procent 2018 skriver:
Hej, vet inte om du redan sett den här intervjun med Hans Rosling, annars hade det varit trevligt att läsa ett inlägg om det framöver! =)

Själv hade jag inte sett den innan, trots att jag är väldigt engagerad i vår migrationspolitik.

Det han säger är att kostnaden för flyktingmottagandet i Sverige är dubbelt så stor som UNHCR’s budget för alla 60 miljoner flyktingar som finns i hela världen. Hur sjukt är inte det?

http://www.svd.se/man-hade-kunnat-salja-asylratten-for-20-000-spann/om/svenskt-flyktingmottagande

Hur långt kan man tillåtas gå med rättfärdigandet av ett kraftigt ökat asylmottagande när verkligheten ser ut på det här sättet?

Helst krasst, för varje extra person vi gör plats för i Sverige, tar vi maten ur munnen (och allt annat för den delen) på 20 flyktingar i närområdet. För varje ensamkommande flykting”barn” kunde vi gett 80 flyktingar i närområdet en anständig tillvaro med alla grundbehov tillfredsställda, inklusive saker som skolor åt barnen.

Etiketter:

En kommentar till “Kostnaden för flyktingmottagandet i Sverige är dubbelt så stor som UNHCR’s budget för alla 60 miljoner flyktingar som finns i hela världen”

  1. olle skriver:

    Sverige en nation i fritt fall.

Lämna en kommentar