BBC: Gängövergrepp på kvinnor av 1000 arabiska och afrikanska män i Köln

Den arabiska och afrikanska kulturen i Sverige har inte berikat mig särskilt mycket måste jag säga, på sin höjd har jag vid några tillfällen smakat några av deras maträtter som varit okej. Jag hade kunnat vara utan de upplevelserna.

I tyska Köln och svenska Kalmar har dock några kvinnor fått uppleva våra nyeuropéer på ett mer påtagligt sätt. I Köln var det enligt BBC ett stort gängövergrepp där 1000 män med arabiskt och afrikanskt utseende antastade kvinnor sexuellt. Även Expressen och Nyheter24 skriver om händelsen.

Att invandrare är överrepresenterade i grova våldsbrott är väl allmänt känt vid det här laget men såna här stora och spektakulära händelser förtjänar att uppmärksammas.

I svenska Kalmar blev två tjejer i sjuttonårsåldern omringade antastade av ett gäng utlänningar (Fria Tider, 24Kalmarse). Edit: Minst nio tjejer verkar ha blivit antastade enligt Barometern OT så det var värre än man först trodde.

Jag röstade SD i valet och det baserades på analys av asylinvandringens konsekvenser på Sverige samt en jämförelse av effektiviteten av stöd i närområdet och hjälp i Sverige. Mansöverskottet bland flyktingar tog jag med i min analys som en viktig punkt men jag la inte så mycket vikt på våldsamheter.

Jag får ändå säga att den här typen av händelser gör mig ännu mer övertygad om att jag gjorde rätt som röstade på SD (inte för att jag har tvekat en sekund på att det var rätt val men ändå).

Etiketter:

Lämna en kommentar