Moderaterna erkänner att de hade fel om migrationen

Det är inte ofta partier erkänner att de gjort fel, och även om det är under galgen och alldeles för sent så är det ändå glädjande att moderaterna nu i klarspråk erkänner att de gjorde fel nä de isolerade SD och när de försummade migrationspolitiken. Oförlåtligt sent, men ändå är de bättre än de andra etablerade partierna eftersom de åtminstone erkänt sina misstag och förbättrat sin politik på området (de vill nu ha flyktingpaus). Läs artikeln i Expressen här.

Citat ett från moderaternas partisekreterare Tomas Tobé.

– Det var ett misstag att isolera Sverigedemokraterna.

Citat två från Tomas Tobé.

– Min bild av det som skett sedan valet är att strategin från Moderaterna och andra partier, att ignorera eller inte tala om frågan, har varit ett misstag – både för Moderaterna men också för Sverige.

Det här kommenteras till exempel av forne ledarskribenten på Svenska Dagbladet Thomas Gür i Dagens Industri.

En annan sak som presenteras är att socialdemokraterna är störst bland väljare över 75 år som antagligen bara röstar av gammal vana. Det borde hjälpa att minska socialdemokraternas inflytande i framtiden.

Sen är det givetvis Miljöpartiet, Vänsterpartiet och eventuellt Centern som är de allra största bovarna i svensk politik och det är nästan bortom min fattningsförmåga hur nån kan vilja rösta på dem.

Etiketter:

Lämna en kommentar