Oorganiserat kaos säger migrationsverket, ordning och reda enligt Löfvén

Jennie Sörman, sektionschef Migrationsverket region Syd, säger att det är ett oorganiserat kaos i Malmö sedan regeringen infört gränskontroller. Löfvén införde gränskontrollerna för att få ordning och reda i mottagandet men resultatet blev alltså det motsatta.

Vidare säger migrationsverket nu att de inte kan ordna boende åt de asylsökande.

Felet är naturligtvis att regeringen borde sluta ta emot asylsökande som kommer från säkra länder så som Tyskland och Danmark. Detta är fullt möjligt enligt en dansk expert som medverkade i senaste Agenda. Det är oförlåtligt att detta inte införts för länge sen, så att hjälpen istället hade kunnat skickas i effektiva kanaler så som UNHCR och andra hjälporganisationer. Då hade vi kunnat göra en bra nytta samtidigt som vi värnat vårt land. Ett lands främsta skyldigheter är gentemot de egna medborgarna.

Några goda nyheter som kommit i senaste tidens elände är att SD blivit Sveriges största parti enligt Sentio och Yougov. Sossarna slår rättvist nog bottenrekord, men obegripligt att över 20% av svenska folket sympatiserar med dem. Ännu mer obegripligt att det finns folk som sympatiserar med V, MP och C.

En annan nyhet är att svenskarna vill ha en folkomröstning om invandringen.

För övrigt godkände Sverige ca fem gånger så många asylansökningar per capita än Tyskland 2014. Danmark godkände dubbelt så många per capita som Tyskland – detta borde svenska journalister ha i åtanke när de fördömer Danmark och hyllar Tyskland.

Etiketter:

Lämna en kommentar