Hjältinnan Sara Skyttedal

Så har DÖ då änligen fallit, och Sara Skyttedal var den mest framträdande drivkraften bakom det. Det här öppnar upp möjligheter för förändring till det bättre, fast tyvärr finns också en stor risk att den möjligheten tas tillvara. Trots allt är det dock bättre att möjligheten i alla fall finns än att vänsterregeringen kör landet ännu mer ned i botten än de redan gjort.

Regeringen annonserade idag i en presskonferens att de fortsätter i samma gamla spår med flyktingmottagandet, d.v.s. de fortsätter med den sämsta möjliga migrationspolitiken. Oavsett vad som händer nu har jag svårt att tro att det blir sämre. Och ärligt talat, med vänsterregeringen är vårt land i stort sett kört ändå så alla halmstrån som dyker upp till förändring får man vara glad över.

Tyvärr är min tilltro till att alliansen kommer ta ansvar för Sverige liten trots allt. Men hoppet finns. Det bästa hade varit om de tillsammans med SD tog makten direkt. SD:s flyktingpolitik och alliansens övriga politik tillsammans hade blivit ganska bra.

Etiketter:

4 kommentarer till “Hjältinnan Sara Skyttedal”

  1. 25 procent 2018 skriver:

    Det finns inga partier som vill ta ansvar, förutom SD.

    Vår nuvarande finansminister måste vara det största hotet mot Sverige just nu. Eller kanske delad etta tillsammans med Mp och Jonas Sjöstedt.
    http://www.di.se/artiklar/2015/10/19/vill-lanefinansiera-flyktingkrisen/

    Nu ska det lånas också, när pengarna ändå inte räcker till obegränsad migration. Trots höjda skatter, omfördelning från bistånd till migration och sönderslagna spargrisar i form av bland annat 6,5 miljarder som beordrats i utdelning från Akademiska Hus till ägaren Staten. Lokalt töms kommunala fastighetsägare på motsvarande vis för att hålla uppe välfärden på U-landsnivå och kommunalskatten höjs för att finansiera etableringsbidrag och retroaktiva barnbidrag åt nyanlända och ensamkommande “barn”.

    Hela Globen jublade, dags för politikerna att lyssna på Hans Rosling.
    https://www.youtube.com/watch?v=8IFuKwmBQ5o

  2. Emilez skriver:

    Japp det är skandal.

    Intressant det där med Rosling, jag är tyvärr tveksam till att media kommer vara så angelägna att skriva om att han tycker att Jimmie Åkesson har rätt.

  3. 25 procent 2018 skriver:

    Hans Rosling själv har inga problem med att säga att SD har rätt. :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=8IFuKwmBQ5o

    Det är också skitkul att genomsnittssvensken (idioten) inte kan förstå att han tycker att det SD säger är rätt. Kolla från ~1:25 och lyssna på Tilde de Paulas svar, “Du är helt ute och cyklar”. Lyssna också på kulturmuppen mellan dom kring 3:10, “Du tvistar det Hans säger rätt hårt”. Snacka om att helt sakna analytisk förmåga.
    https://www.youtube.com/watch?v=LKbO-EKNPdo

  4. Emilez skriver:

    Kollade på klippen, och ja man blir hela tiden förbluffad över människors dumhet. Särskilt vänstermänniskor som Pascalidou.

Lämna en kommentar