Åkessons sommartal: Folkomröstning om invandringen

De etablerade partierna har genomfört en total omvandling av vårt samhälle, och jag tror att det är mot det svenska folkets vilja. Att ta in så många lågutbildade invandrare från mellanöstern och Afrika när det finns andra sätt att göra världen till en bättre plats är något som politikerna inte borde gjort utan en folkomröstning. De sju ansvariga partierna hör verkligen inte hemma i riksdagen.

Politikerna borde lyssnat lite på folket i den här frågan och inte vara så oerhört extrama som de är i dagsläget där Sveriges mottagning per capita varit typ tio gånger högre än EU-genomsnittet – bokstavligt talat (se exempelvis fin illustration från Aftonbladet – artikelförfattaren ljuger dock om att många flyktingar skulle vara välutbildade vilket inte är sant – 51% av de nyanlända har endast förgymnasial utbildning så utbildningsnivån är fullkomligt horribel på nyanlända). Viss kan man säga att några tusen välutbildade är många, men om det sedan finns hundratusen till som inte är välutbildade så är det djupt oärligt att säga att många flyktingar är välutbildade, det stämmer inte ens för Syrien.

En folkomröstning om huruvida man drastiskt ska minska flyktingmottagandet i Sverige känns helt rätt, och något som borde genomförts redan för femton år sen.

 

Etiketter:

2 kommentarer till “Åkessons sommartal: Folkomröstning om invandringen”

 1. Tore skriver:

  Jimmy kommer att få tvinga svenska fertila kvinnor att föda rejält med ungar då.
  Annars kommer Vi att få en Japansk situation som just nu för dom ner i en demagogisk katastrof.
  Och adjö för Sveriges 30% av läkarna som är utländska.
  Eller Vi kanske ska behålla dom och ägna oss åt sortering också.
  Har själv fått känna av vad sortering innebär, och Jag hatar det.
  Den dan Jimmy får reell makt i det här landet flyttar Jag.

 2. Emilez skriver:

  Hej Tore, ja SD är onekligen ett parti som folk har starka åsikter om både åt ena och åt andra hållet.

Lämna en kommentar