Kanonrapport av MSAB

Precis när jag startade den här bloggen var Micro Systemation, eller MSAB, ett av mina intressebolag. Under en period , det kanske var precis innan jag startade den här bloggen, så var MSAB det bolag jag var mest intresserad av. Det gick väl hyfsat för MSAB på den tiden även om det var lite hackigt, men värderingen sköt i höjden till P/E nästan uppemot 30 om jag minns rätt – och sen när företaget skulle börja betala skatt när förlustavdragen tog slut och när finanskrisen sen slog till så kraschade aktien rejält.

Jag tror inte jag brände mig så mycket på MSAB då jag fyllde på lite på botten och sen sålde när dem återhämtat sig en del. Jag tror till och med att jag gick lite plus. Men det var länge sen, minnet är lite suddigt.

Hur som helst så köpte jag ett mindre innehav av MSAB för ett tag sen (ett år kanske, vet inte), lite av sentimentala skäl får jag väl erkänna även om jag trodde det var en hyfsad aktie. Sen dess har aktien gått upp ca 260% om man räknar med rapportrusningen på ca 23% i fredags då rapporten kom. Läs lite mer i börssnackstrådarna här och här.

Läs även rapporten i sin helhet här om du är intresserad, själv hinner jag inte för tillfället.

Etiketter: ,

Lämna en kommentar