SIAF skickar in S1-dokumentet igen till SEC

Japp, nu var det dags igen. Förra gången tog det aplång tid för SIAF från det att de skickade in sitt S1-dokument till SEC tills de beslöt sig för att avbryta processen. Problemet med S1-processen är att företaget inte får kommunicera lika fritt med sina aktieägare när den är igång och det kan vara lite trist tycker jag. Kanske har bolaget lärt sig lite av förra gången så attdet går bättre nu, vi får se.

Enligt RealDutch är syftet med S1:an annorlunda den här gången eftersom den inte handlar om att ge ut nya atier så han tror det kanske kan gå smidigare den här gången, med betoning på kanske antar jag.

Jag ögnade igenom väldigt snabbt och såg i alla fall en bekräftelse på att SIAF anlitat Mangold fondkommission för att kunna lista sig på First North, jag vet inte om det kommunicerats officiellt innan men det har nämnts nån gång i en analys eller artikel av en svensk analysgrupp (hittar inte namnet nu).

Läs S1:an här.

Etiketter:

En kommentar till “SIAF skickar in S1-dokumentet igen till SEC”

  1. Tobias skriver:

    Ja vi får väl se hur det går. Men blev glad att det stod med i texten i s1:an angående “cross listningen”.

    Från att aktien gått ned väldigt mycket till att gått upp i samma nivåer igen med bra volym, så känns det som att något iaf är på gång. Det är min känsla.

Lämna en kommentar