SIAF kontrollerar halalslakten noggrannt

Jag tycker inte om halalslakt, eftersom det känns som ett barbariskt sätt att slakta djur på, men hur som helst så har en kinesisk myndighet nyligen skrivit om SIAFs dotterbolag Sanjiang som verkar ta det här med halal på största allvar. Se nedan Google-översatt text.

För att reglera produktionen av halal matmarknaden drift ordning, trygga livsmedelssäkerheten muslimer och folkkultur, Huangyuan effektivt öka halal livsmedelsproduktion tillsyn. Först stärka den halal livsmedelsproduktion kontroll av hela processen. Genomfört två gånger för produktion, bearbetning, marknadsföring och andra aspekter om halal normal drift, utskrift halal logotyp, förpackningsdesign är kvalificerad som fokus för halal livsmedelstillsyn, och beslutsamt utreda och ta itu med olaglig tillverkning och försäljning av halal logotyp tryckt missgärningar. Det andra är att öka den årliga halal livsmedelsföretag. Den 10 årliga halal livsmedelsproduktion företag, företag som inte uppfyller de krav som ska åtgärdas resolut. Den tredje är att påskynda odlingen av halal livsmedelsföretag. Att aktivt främja offentliga och Qinghai Sanjiang Yili Group Limited är den ledande kött halal livsmedelsproduktion företag, aktivt carry, att tillhandahålla tjänster, samordning av kreditfonder och finansiella sektorn 1 miljon för att stödja mer än 4000 hushåll och får gödning hushåll handel, gödning 135800 nötkreatur endast.

Varje sak om SIAF som bekräftas från myndighetshåll är positivt tycker jag.

Etiketter:

2 kommentarer till “SIAF kontrollerar halalslakten noggrannt”

  1. Dumle skriver:

    Detta var ytterst tråkiga nyheter! Att SIAF säljer sin själ för ytterligare några kronor i vinst. De som får betala priset är alla djur vars halspulsåder skärs upp INNAN de avlivats, i syfte att låta hjärtat pumpa ut det “orena” blodet ur kroppen. Samtidigt som en skäggig imam står och läser ur sina tusenåriga skrifter. Oavsett om det är fuskhalal där bedövning sker av djuret eller äkta vara, kommer djurets hjärna att vara medveten om att livet sakta rinner iväg och den dödsångest detta skapar är ovärdigt alla förnuftiga tänkande varelser.

    Detta är INTE en human behandling av djur, utan djurplågeri på alla sätt. Därför också något SIAF borde avstå ifrån. Oavsett hur många extra slantar det ger på intäktssidan. Moral är att veta skillnad på rätt och fel – inte att maximera vinsten i alla lägen. Usch!

  2. Krister Jakobsson skriver:

    Jag håller med om att det är väldigt upprörande att dom skall halall slakta. Jag får lite dåligt samvete av att äga denna aktie. Jag Jag lyssnade på en av Solomons föreläsningar som han hade i Sverige för några år sedan och då verkade han var väldigt glad och stolt över att han jobbade i ett miljövänligt företag. Jag tycker att det är lite tråkigt att han endast verkar bry sig om miljön och inte djurhållningen.

Lämna en kommentar