Intressant om CMC Metals

CMC Metals är ett litet sorgebarn som gått riktigt uruselt på grund av en del ledningstabbar samt långa förseningar, men de har även lyckats med en hel del saker framför allt att sälja en hel del silver från Silver Hart. På det hela taget har det dock gått väldigt dåligt.

Hur som helst så ser det nu ut att ljusna och får de igång produktionen nu så är det stor uppsida från detta urbombade läge tror jag. Se kommentaren längst ner på den här sidan samt pressreleasen som säger att kontraktet snart är redo.

We will definitely have the contract in place very soon. That would place the first deliveries to Newmont in early February, and first payment around the 15th of March.

Visserligen har bolaget oftast haft grovt fel i sina tidsuppskattningar men den här gången låter det som att det där kontraktet med det andra gruvbolaget om behandling av malm kan komma på plats snart. I det här fallet är ju inga myndigheter inblandade och det är oftast där den felande länken varit tidigare för CMC Metals. I och för sig har det tagit ganska lång tid att förhandla fram avtalet med det andra gruvbolaget också, men jag hoppas att de kan få det på plats nu. Hög risk men kanske ännu högre potential.

Etiketter:

Lämna en kommentar