TV4 kallar Sverigedemokraterna ett nationalsocialistiskt parti av “misstag”

Såg ett reportage på TV4:as Nyhetsmorgon med Jimmie Åkesson, där den kvinnlige reportern Jenny Strömstedt kallar Sverigedemokraterna för ett nationalsocialistiskt parti av “misstag”. Senare i klippet när Åkesson frågar sig vad säger om det undermedvetna hos vissa journalister, säger den kvinnliga reportern “Ärlighet kanske”.

Den reportern borde inte få arbeta med liknande arbetsuppgifter då hon uppenbarligen inte kan hålla sig opartisk i intervjusituationer. Tydligen hade nåt liknande hänt hos SVT samma morgon. Demokrati, någon?

Etiketter: ,

3 kommentarer till “TV4 kallar Sverigedemokraterna ett nationalsocialistiskt parti av “misstag””

  1. Johan skriver:

    Samtidigt är detta inte ett stort bekymmer eftersom journalister är en av de grupper i samhället med lägst förtroende. Detta beror på att ord som “oberoende” och “konsekvensneutralitet” sedan länge fått stå tillbaka för den opinionsbildning, censur och propaganda som dagens journalister ägnar sig åt. Journalister fungerar i dag som valarbetare åt SD eftersom folk ser igenom deras lögner och illa dolda agenda.

  2. Gustav skriver:

    Åkessons replik om kaffe latte-drickande Södermalmsjournalister tog dock där den skulle. Den på Södermalm boende Jenny Strömstedt blev uppenbart irriterad. Så här ser dock dock ut i Sverige så det finns ingen anledning att bli upprörd. Det gäller att balansera nyhetsintaget med en stor dos internationella medier samt naturligtvis sluta betala tv-licens och att sluta göda Bonnierkoncernen genom att köpa dess tidningar, böcker eller andra produkter.

  3. Dexter skriver:

    Problemet är att svenska folket är idioter och inte kan filtrera sitt nyhetsintag och därför blir Södermalmslattedrickare eller sverigedemokrater. Båda är de lika farliga för sverige på olika sätt.

Lämna en kommentar