En insikt i polisens kris, artikel från Sydsvenskan

På grund av inkompetent ledning och ökad belastning p.g.a. massinvandringspolitik som medfört mycket mer brottslighet i form att bilbränder, stenkastning och värre brott så har belastningen på polisen bara blivit värre och värre de senaste decennierna. Ett sluttande plan verkar nu istället ha blivit en brant nedförsbacke då nästan var tjugonde polis slutar i år och antalet poliser minskar. Alla polisens problem är helt i onödan och i min mening orsakade av som sagt dålig ledning och en misslyckad migrationspolitik. Antagligen påverkar polisernas löner också men min känsla är att det är dem dåliga arbetsvillkoren som är huvudanledningen till förfallet.

Läs artikeln här.

Dem ansvariga för utvecklingen är dem rödgröna och alliansen. Dem rödgröna har större ansvar känner jag men även alliansen har ett ansvar.

Betänk hur situationen hade sett ut om Sverigedemokraternas politik rått dem senaste decennierna. Då hade vi knappt haft några utanförskapsområden, inga NO-GO-zoner, vi hade haft en generös biståndspolitik i jämförelse med andra länder, vi hade haft färre brott som våra poliser hade behövt klara upp och antagligen så hade färre poliser hoppat av. Med Sverigedemokraterna hade vi haft ett stabilt och välskött samhälle. Det sagt så har Sverigedemokraterna definitivt brister, men med tanke på att övriga partier är så fullkomligt katastrofala så är dem helgon i jämförelse.

Etiketter:

Lämna en kommentar