Om alkoholinköp och ensamkommande

Var nyss på systemet skäggig och dan och blev ändå ombedd att visa legitimation. Kanske misstog dem mig från ett ensamkommande flyktingbarn?

Sveriges Radio gjorde nyligen en artikelserie om det, vilket borde skett för länge sen egentligen och upprepats med jämna mellanrum. Artikel i SR samt lite statistik.

Det fanns nån artikel som sa att personer som såg ut att vara under 40 år klassades som barn och någon kommun som hävdade att 90%+ av deras ensamkommande barn var vuxna men hinner inte leta reda på dem nu.

Vad är det ni har sett hos de här personerna som får er att tro att de över 18?

– Vi har haft någon som var gråhårig, det är uppenbart kan jag säga. De är äldre än personalen vissa och jag ser framförallt en risk gentemot de små.

Anledningen till att det är allvarligt att vuxna klassas som barn är dels den ökade risken att de får uppehållstillstånd, dels att de kostar ca 700 000 per år att ta hand om samt att det kan uppkomma problem om vuxna placeras ihop med barn på boenden.

Den allvarligaste risken är dock att de stannar och gör könsfördelningen ännu mer skev i Sverige – eftersom det i fertil ålder redan finns ett stort mansöverskott i Sverige och varje utländsk man som träffar en svensk kvinna gör att en svensk man får antingen leva ensam eller spendera mycket tid och pengar på att hitta en utländsk kvinna.

Det är nämligen så att plus och minus gäller. Finns det fler män än kvinnor i fertil ålder måste de överblivna männen antingen leva ensamma eller hitta någon från utlandet.

Sverige har nu fått en könsfördelning bland ungdomar som i Kina.

Rösta SD, i protest mot de partier som tillåtit vansinnet. Hjälp i närområdet och kanske i viss utsträckning kvotflyktingar är den rätta vägen att vandra.

Smuggelmigranter är definitivt fel väg då hälften av dessa inte ens har några asylskäl och de dessutom betalar en massa pengar till före detta drog- och vapensmugglare för att komma hit efter att först ha passerat en hel del säkra länder.

Det jag köpte på systemet är nu uppdrucket så om texten håller lägre kvalitet än vanligt får ni ha överseende med det ;-) .

Etiketter:

Lämna en kommentar