Demonstrerade och gjorde min plikt

Idag var jag på Folkets Demonstration i Stockholm, den första demonstrationen jag någonsin deltagit i. Se deras Facebookgrupp för bilder, eventuellt måste man vara medlem i gruppen för att se. Det var en bra demonstration med talare som var intressanta att lyssna på, givetvis höll jag inte med talarna om allt dem sa, men det mesta.

Demonstrationen var mot regeringen och framförallt mot den havererade migrationspolitiken.

Det gick lugnt till utan oroligheter. Det enda lilla som hände var att en förmodad vänsteranhängare försökte sabotera den tysta minuten för ikeamordsoffren genom att skandera fula slagord – han blev snabbt överröstad och var inget större problem.

Förra gången var det tydligen runt 500 personer på demonstrationen, jag skulle gissa att det var typ dubbelt så många den här gången. Jag är ju ingen erfaren uppskattare av folkmängder så vi får se om de redovisar nån siffra senare. Om de fördubblar sig varje gång så är de snart uppe i stora antal, om de når ca 10 000 personer så kommer de nog få ganska stor uppmärksamhet. Vi får se.

Aktieskribenten Original Braila skrev nyligen ett väldigt bra inlägg om hur invandringen påverkar Sverige, ta och läs det också vetja.

Vi ses på nästa demonstration hoppas jag :-) Den blir i december. Personligen kanske jag demonstrar en gång per kvartal eftersom jag inte bor i Stockholm, så jag får se om jag går på nästa också eller om jag väntar till första kvartalet 2016.

Etiketter:

Lämna en kommentar