Alice spränger åsiktskorridoren?

Cornucopia skrev igår om att Alice Teodorescu vill spränga åsiktskorridoren i Göteborgsposten. Om det leder till nåt genombrott återstår att se men det är i alla fall positivt att olika åsikter ska få tillåtelse att yttras.

Även en Expressenkrönikör bad halvhjärtat om ursäkt för inte länge sen för att ha bidragit till att ha skapat åsiktskorridoren.

I Svenska Dagbladet har Per Gudmundsson (Exempel: Fantasier om integration,  På väg att få en underklass) och flera gjort ett rejält jobb för att bryta åsiktskorridoren och föra fram sanningen även i etablerad media.

Även DN har gjort några fantastiska grävande reportage den sista tiden och förtjänar all heder (Stor granskning av integration av flyktingar plus ledarkommentarMlijardfusk hos arbetsförmedlingen, ), dock upplever jag att DN tyvärr fortfarande har en bit kvar eftersom jag upplever att dem förvrider sanningen en del för att den ska passa de politiskt korrekta åsikterna (tyvärr krävs kringliggande kunskap för att upptäcka detta, så de flesta läsare upptäcker aldrig att de blir vilseledda här och var).

Frågan är om det är för sent och Sverige har tippat över gränsen då skadan är irreparabel inom vår livstid. Den som lever får se. Kom ihåg att det är våra politiker som bär ansvaret, alliansen är nästan lika goda kålsupare som vänstern. Att stötta vare sig alliansen eller vänsterkartellen känns uteslutet i dagsläget, då inget av dem alternativen har Sveriges bästa i åtanke.

Etiketter:

Lämna en kommentar