Sålde MQ som tecknat avtal med trista varumärken

Jag hade en del MQ dels i min kapitalförsäkring och dels jättelite i min IPS, men nu har jag tröttnat. Orkade inte göra en riktig analys men det känns inte som att bolaget är på rätt väg. Kollade lite snabbt på resultat och kassaflöden och det såg inte så fantastiskt ut tyckte jag, även om det som sagt bara var en väldigt snabb och slarvig koll jag gjorde.

Jag har inte blivit särskilt imponerad över deras klädutbud på herrsidan de senaste gångerna jag varit i deras butiker. Visst de kanske har nåt enstaka plagg man kan tänka sig men det är inget speciellt.

I deras senaste rapport står det att de har tecknat avtal med två nya varumärken, Filippa K och Elvine. Hade det funnits ett pris för tristast kläder så skulle de här två varumärkena befinna sig i toppstriden.

Visserligen hade de hyfsat mycket Lyle & Scott när jag senast var inne och det är ett varumärke jag gillar, så det finns vissa positiva saker också. Kanske att man köper tillbaka MQ senare om man märker att de vänder utvecklingen. 

Etiketter:

Lämna en kommentar